Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir zarafetiyle Zeynep Bastık’ın düğününde öne çıktı

Demet Özdemir zarafetiyle Zeynep Bastık’ın düğününde öne çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile sevgilisi Oğuzhan Koç arkadaşları Zeynep Bastık’ın düğününe katıldı. Düğün, İzmir’de Türkiye’nin turizm merkezlerinden olan Çeşme’nin Alaçatı ilçesinde gerçekleştirildi.

Türkiye’nin tanınmış şarkıcılarından olan Zeynep Bastık, Tolga Akış ile evlendi. Oğuzhan Koç nikah şahidi oldu. Ancak düğünde tüm gözler Demet Özdemir’in üzerine çevrildi. Ünlü oyuncu hem kıyafeti hem saç şekli hem de zarafetiyle herkesi büyüledi. Gelin Zeynep Bastık’tan bile daha çok öne çıkan Demet Özdemir, sosyal medyada da günün en çok konuşulan kişisi olmayı başardı.

Demet Özdemir zarafetiyle Zeynep Bastık'ın düğününde öne çıktı 10

Demet Özdemir’in düğünden görüntüleri ortaya çıktı ve sosyal medyada hayranları tarafından övgü dolu ifadelerle yorumlar yapıldı.

Şıklığı ile göz kamaştıran ünlü oyuncu için kısa sürede binlerce mesaj yayınlandı. Takipçiler, “Sadece harikasın kadın” diye yorum yaptı.

Demet Özdemir zarafetiyle Zeynep Bastık'ın düğününde öne çıktı 11

Oğuzhan Koç ise kameralara konuşurken, “Yanım da çok şık bir hanımefendi var” diyerek sevgilisine göz kamaştıran bakışlarıyla baktı.

Demet Özdemir zarafetiyle Zeynep Bastık'ın düğününde öne çıktı 12

Demet Özdemir’in sosyal medyada çok konuşulması durumu sadece Türkiye’de yaşanmadı. Farklı ülkelerde de oyuncu sosyal medyada hayranlarının paylaşımları ile bir anda gündem olmayı başardı. Bu ülkelerden birisi de İtalya idi…

Demet Özdemir zarafetiyle Zeynep Bastık'ın düğününde öne çıktı 13

Demet Özdemir, set devam ettiği için elbise seçiminin aceleye geldiğini söyledi. Aşk Taktikleri isimli sinema filminde başrolde yer alan Özdemir, “Sonra ben hemen döneceğim, sete devam. Çok mutluyum onlarla beraber olmaktan. Onları da mutluluklar diliyorum. Bir yastıkta kocasınlar inşallah” diye konuştu.