Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV çok iddialı dizisi için final duyurusunu yaptı!

Star TV çok iddialı dizisi için final duyurusunu yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında son dönemin en farklı yapımlarından birisi olarak ortaya çıkan Menajerimi Ara dizisinin final yapacağı artık netleşti. Dizi ile ilgili geçtiğimiz hafta paylaşılan 45.bölümde final olacağına yönelik bilgilendirme sonrasında izleyiciler sosyal medyadan büyük bir baskı yapmıştı.

Normal şartlarda 47. bölümde bitirilmesi beklenen proje erkene çekilmişti. Dizi hayranları ise 47. bölüme kadar devam etmesi için sosyal medyadan birçok mesaj paylaşmış ve Star TV yönetimine seslerini duyurmaya çaba harcamıştı. Ancak Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara dizisi için 45. bölümde final olacağı kesinleşti.

Ay Yapım, bayram arası verip sonrasında 2 bölüm için seti toplamamak adına bayramdan önce diziyi bitirme kararı aldığı için 45. bölüm final olarak belirlenmişti. Star TV bugün dizinin final duyurusunu fragmanı yayınlayarak ilan etti. Bu da gösteriyor ki izleyicilerin sosyal medyadan oluşturdukları müthiş etkileşim dalgası dizinin uzaması için yeterli olmamış.

Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin final bölümü 11 Temmuz Pazar akşamı yayınlanacak. Star TV final bölümünden ilk fragmanı yayınladı. İzleyiciler nasıl bir final olacağına yönelik ilk bilgileri de elde etti.

Star TV çok iddialı dizisi için final duyurusunu yaptı! 7

Birçok dizi hayranı Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş’ın canlandırdıkları Dicle ile Barış karakterlerini çok sevdi. Bu iki karakterin yollarına bir başka dizide devam etmeleri konusunda sosyal medyada birçok öneri yapılıyor. Dizi hayranları ikilinin yeniden bir başka dizide birlikte rol almalarını da bekliyor.

Deniz Can Aktaş ve Ahsen Eroğlu dizi ile birlikte öne çıkan isimler oldular. Dicle ve Barış karakterleri de izleyiciler tarafından çok beğenildi. Bu iki karakterin farklı bir proje ile yollarına devam etmesi gibi öneriler ne kadar gerçekçi tartışılır ama dizi hayranları onlara doyamadıklarını belirtiyorlar.