Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in merakla beklediği diziye mesajı dikkat çekti!

Demet Özdemir’in merakla beklediği diziye mesajı dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, Can Yaman ile birlikte rol aldıkları Erkenci Kuş dizisinin ardından tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir’de oynamıştı. Romantik komedi dizilerinin ardından bu kez dram dizisinde oynayan Özdemir, oyunculuğu ile beğeni topladı.

Özdemir’in dizisi 2021 Mayıs ayında ekrana veda etmişti. Şimdi hayranları oyuncuyu bir başka yapımda görmek için sabırsızlıkla bekliyorlar. Ancak Demet Özdemir, bir süre dinlenmeyi tercih etti.

Bu arada geçtiğimiz günlerde Youtube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ programına konuk olan Özdemir, ne zaman dinlenmek istese de pek yapamadığını, 9 yıldır aralıksız çalıştığını ve durmayı sevmediğini belirtmişti.

Demet Özdemir'in merakla beklediği diziye mesajı dikkat çekti! 9

Demet Özdemir’in bu açıklamasına bakılırsa oyuncuyu yeni bir projede görmek için hayranları çok fazla beklemeyecek! Genç oyuncu, aynı zamanda sosyal medyayı da aktif olarak kullanan bir isim.

Demet Özdemir’in instagram’da 14,4 milyon takipçisi var. Aktif bir şekilde hesabını kullanan Demet Özdemir, son yaptığı bir paylaşımla da dikkatleri çekti.

Özdemir, Salı akşamı ilk bölümü ekrana gelen Mahkum dizisinin yayınına bir kaç gün kala dizinin afişini instagram’dan paylaştı.

Tanıtımları döndüğünden beri heyecanla beklenen dizide Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova başrollerde yer alıyor.

Demet Özdemir'in merakla beklediği diziye mesajı dikkat çekti! 10

Ayrıca dizinin kadrosunda Tugay Mercan da var. Mercan, Demet Özdemir’in de yakın arkadaşı. Özdemir, bu nedenle Fox TV’nin iddialı yapımını pek çok izleyici gibi heyecanla beklemekte.

Demet Özdemir'in merakla beklediği diziye mesajı dikkat çekti! 11

Oyuncu, dizinin afişini yayınlayarak arkadaşı Tugay Mercan’a da “Yolun açık olsun arkadaşım, büyük keyif seni izlemek” notuyla mesaj gönderdi…

Dizinin hikayesi ise şöyle…

Mahkum dizisinde bir yandan kederli halde ailesinin yasını tutan Fırat, bir yandan da o güne kadar içeri attırdığı mahkumların önüne yem olma tehlikesindedir. Tüm Türkiye tarafından cani ilan edilen Fırat’a, kendisi bile güvenmiyordur.

Mahkum dizisi ikinci bölümde Fırat'ın büyük çaresizliği! 1

Fırat ailesinin katili olup olmadığını hatırlamaya çalışırken, koca ülkede onun suçsuzluğuna o güne kadar hep terslediği Cemre inanır sadece ve avukatı olmayı teklif eder.

Yeni hayatına ve kimliğine iyiden iyiye alışan Barış ise Savaş’ın bıraktığı yerden işleri devam ettirmeye çalışır. Ancak bu yeni hayatın bilinmezlikleri onu da zorlayacaktır. Her şey yoluna koyduğunu düşündüğü anda ise beklenmedik bir telefonla sarsılır. Yoksa en büyük düşmanı Fırat Bulut, geçmişi hatırlamaya mı başlamıştır?