Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir, yılbaşı öncesi sürpriz bir yerde ortaya çıktı!

Demet Özdemir, yılbaşı öncesi sürpriz bir yerde ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin çok konuşulan popüler genç oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, şu sıralar ekranda yok ama instagram paylaşımlarıyla gündemden de düşmüyor. Hayranlarının merakla takip ettiği oyuncu, yeni projesi ile bekleniyor ama henüz bir bilgi yok.

Demet Özdemir’i daha önce farklı rollerde izledi hayranları ama genel olarak romantik komedi tarzı işlerde yer aldı. Kendisinin kariyerinde büyük bir sıçrama yapan Erkenci Kuş dizisinin ardından da hayran kitlesini büyüttü.

Özdemir, Can Yaman ile başrolünde oynadığı dizinin ardından bu kez dramda kendisini göstermek istedi ve tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol aldı.

Dizinin geçtiğimiz sezon sonunda final yapmasının ardından Şükrü Özyıldız ile birlikte Aşk Taktikleri isimli romantik bir komedi filminde rol aldı.

Son dönemde müzisyen-oyuncu Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla da gündemde olan Demet Özdemir’in instagram paylaşımlarını takip edenler, şu sıralar ülkeden uzakta olduğunu görmekte.

Demet Özdemir, yılbaşı yaklaşırken Paris’e gittiğini paylaşımlarında gösterdi. Oyuncunun Paris’teki pozları ise beğeni topluyor.

İşte onlardan bir kaçı…

Demet Özdemir, yılbaşı öncesi sürpriz bir yerde ortaya çıktı! 22

Demet Özdemir, yılbaşı öncesi sürpriz bir yerde ortaya çıktı! 23

Demet Özdemir, yılbaşı öncesi sürpriz bir yerde ortaya çıktı! 24