Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in setlere dönüşü muhteşem oldu!

Demet Özdemir’in setlere dönüşü muhteşem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir’in dönüşü muhteşem oldu. Ünlü yıldız, uzun bir aradan sonra yeniden romantik komedi tarzı ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncunun yeni projesi olan ‘Aşk Taktikleri’ filmi için çekimlere başlandı.

İkili buluştu, beklenen fotoğraf geldi; ATV’de yayımlanan Akıncı dizisinde başrol oynayan Şükrü Özyıldız, yeni partneri Demet Özdemir’le çekilen fotoğrafını ‘Demet’le buluştuk sonunda’ notuyla paylaştı. İkilinin heyecanı gözlerden kaçmadı.

Güzel oyuncu, partneri Şükrü Özyıldız ile ilk defa bir araya geldi. Filmde Kerem ile Aslı karakterlerine hayat verecek olan çiftin buluşması sosyal medyayı da salladı.

Demet Özdemir'in setlere dönüşü muhteşem oldu! 9

‘Aşk Taktikleri’ filminin çekimlerinin yaklaşık 1 ay kadar sürmesi planlanıyor. Kendisini yeniden yoğun bir çalışma temposunun ortasında bulan Demet Özdemir, film Netflix’de yayınlanacağı için tüm dünyada ki hayranlarına ulaşma imkanı bulacak.

Demet Özdemir, geçtiğimiz gün sete ara verdi ve Zeynep Bastık’ın düğününe katıldı. Etkileyici elbisesi ve göz kamaştıran güzelliği ile dikkat çeken oyuncu, yeni imajıyla da hayranlarından çok güzel yorumlar aldı.

Demet Özdemir'in setlere dönüşü muhteşem oldu! 10

Demet Özdemir hayranları ünlü oyuncunun güzelliğine yönelik birçok iltifatta bulundu. Sevgilisi Oğuzhan Koç’un elini hiç bırakmayan oyuncu, aşkına ne kadar sahip çıktığını da göstermiş oldu.

Demet Özdemir'in setlere dönüşü muhteşem oldu! 11