Ana sayfa Dizi Haberleri Kazara Aşk dizisinin reytingleri bu sefer olumlu işaret verdi!

Kazara Aşk dizisinin reytingleri bu sefer olumlu işaret verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star’ın yeni dizisi ‘Kazara Aşk’, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle seyircisini ekran başına topladı. Başrollerinde; Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in yer aldığı ‘Kazara Aşk’, yayınlanan 3. bölümüyle Total kategorisinde en çok izlenen dizi oldu. Reyting oranları yaz ekranında düşük geldiği için diziler arasındaki yarışta küçük oranlar bile öne çıkmada etkili olabiliyor.

Kazara Aşk dizisinin ilk iki bölüm reytinglerinin bir hayli düşük gelmesinin ardından 3. bölümdeki bu yukarı yönlü kıpırdanma olumlu bir işaret olarak algılanıyor. Ortalamaya yakın oranlar elde etmeye doğru ilerleyen Kazara Aşk için henüz “iyi gidiyor” demek için erken.

Kazara Aşk dizisinin reytingleri bu sefer olumlu işaret verdi! 7

Ancak görünen o ki eğlenceli hikayesi ile izleyicilerin kalbini kazanmaya başlayan dizi yeni bölümler yayınlandıkça reytinglerini artırma potansiyeli de taşıyor… Dün akşam yayınlanan 3.bölüm tüm kişiler kategorisinde ikinci oldu. Bu da dizinin geleceği adına iyi bir çıkış olarak görülüyor.

Ancak Kazar Aşk dizisinin AB performansı bir hayli düşük. Günü 8. sırada tamamlayan dizi, ABC1’de ise 5. sırada yer alıyor… Kazara Aşk adına olumlu bir görüntü olmasına rağmen, henüz bu reytinglerin yetersiz kaldığını ve daha fazla izleyici ilgisini üzerine çekmesi gerektiğini söyleyebiliriz.

Yapımcılığını Koliba Film adına Ata Türkoğlu’nun üstlendiği ‘Kazara Aşk’ın yönetmenliğini Sadullah Celen’in üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise; Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor. Perşembe akşamları yayınlanan dizinin 4. bölümü de merakla bekleniyor. Kazara Aşk 4. yeni bölümden ilk fragman yayınlandı.