Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in yeni dizi tekliflerini kabul etmek için bir şartı var!

Demet Özdemir’in yeni dizi tekliflerini kabul etmek için bir şartı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, uzun bir süredir yoğun çalışma programına sahip. Oyuncu hem dizi hem de reklam çalışmalarında bulundu. Ayrıca oyuncu, dergi çekimleri veya özel programlar gibi çeşitli yayınlara katıldı.

Son dönemde yoğun şekilde çalışan Demet Özdemir, tatiline devam ediyor. Birkaç hafta içinde yeni projesi için sete çıkacak olan oyuncu, romantik bir komedi filminde Şükrü Özyıldız ile birilkte rol alacak. Aşk Taktikleri isimli sinema filminin hazırlıkları da sürüyor. Netflix’te yayınlanacak olan film ile birlikte Demet Özdemir yeniden romantik komedi rolüne geri dönüyor.

Peki oyuncunun aklında yeni bir dizi projesi var mı? Demet bu konuda kapıyı açık bıraktı. Ancak oyuncunun senaryonun ve rolün çok etkileyici olması gibi bir şartı var. Demet Özdemir, kendisine gelen projeler olduğunu ama film çekimleri bitmeden okumayacağını, kafasını karıştırmak istemediğini söyledi.

Demet Özdemir, basın mensupları ile röportajında şu açıklamayı yaptı: “Birkaç tane proje var. Ama şu an okumam pek doğru olmaz. Hiç kafamı karıştırmak istemiyorum. İş bittikten sonra güzel bir ara vermek istiyorum.”

Demet Özdemir kendisini en çok ilgilendiren şeyin senaryo olduğunun altını çiziyor. Oyuncu yeni bir dizi projesi kabul edecek ise bunun senaryosu ve önerilen rolün de çok iyi olması şart. Demet, film çekimleri bittikten sonra dinlenmek istiyor. Hemen kendisini yeni bir işe vermek istemeyen oyuncu, şayet çok iyi bir senaryo gelir ise bu fikrini değiştirebilir.

Demet bu konuda şöyle diyor: “Beni en tahrik eden şey senaryo. Çok güzel bir şey gelir ve ben çok oynamak isterim, onun içinde olmak isterim. O yüzden ekrana dönüş tarihi ile ilgili bir kısıtlama yapmadım. İnşallah izleyicilerin beğeneceği, benim memnun olacağım bir karakter, bir dizi ortaya çıkar.”