Ana sayfa Dizi Haberleri Kağıt Ev final yaptı, Nur Fettahoğlu hiç denenmemiş bir projeye adım attı!

Kağıt Ev final yaptı, Nur Fettahoğlu hiç denenmemiş bir projeye adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geride bıraktığımız kış sezonunda ilk olarak Star TV ekranındaki Babil dizisinde Eda karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, sezonun sonlarına doğru ise aynı kanalda Kağıt Ev dizisinde yer almıştı.

Erdal Beşikçioğlu ile birlikte kamera karşısına geçen oyuncu, iyi bir hikayesi olan dizide yine başarılı bir performans ortaya koydu ama dizi beklenilen başarıyı yakalayamadı. Nur Fettahoğlu da önceki hafta final yapan dizinin ardından yeni bir işe başladı.

Gökçe Ada’ya giden oyuncu Emre Kavuk’un yönetmenliğini yaptığı Daha İyi Bir Yarın isimli sinema filminin çekimlerine katıldı. TV100 kamerasına konuşan oyuncu, rol arkadaşlarından Hande Doğandemir ile bu sezon Hükümsüz isimli projede de kısa süre çalışmıştı.

Hikaye 2060 yılında geçiyor ve aşk duygusunun üzerine kurgulanmış yenilikçi bir iş olarak herkesin ilgisini çekecek.

Oyuncu, “Yeni nesil bir iş. Hiç denenmemiş bir iş. 2060’da geçiyor ama 1960’ların kostümlerini giyiniyoruz. Aşkların ne kadar da romantik yaşandığını anlatıyor. Bir aşk uğruna neler yapabilirsinizi sorgulatacağız. Benim karakterim de bütün bu sistemin oyununu kuran bir karakter ve sürpriz bir şekilde sonlanıyor” açıklamasında bulundu.

Kağıt Ev final yaptı, Nur Fettahoğlu hiç denenmemiş bir projeye adım attı! 7

Ödüllü yöneten Emre Kavuk’u çok beğendiğini de ifade eden Fettahoğlu, bu senaryoyu okuduğu zaman çok heyecanlandığını ve işin içinde olmak istediğini de anlattı. Hande Doğandemir’in canlandıracağı karakterin çok heyecanlı olduğunun da altını çizen Fettahoğlu, “Hande ile biz tanışıyoruz zaten. Benim çok sevdiğim bir arkadaşım. Ama Hükümsüz’de ilk defa ekran karşısına geçtik. Orada da çok keyifli sahneler çekmiştik. Burada da birlikte olacağımız için çok heyecanlıyım” diye konuştu.