Ana sayfa Sosyal Medya Dizisi tutmayan Özcan Deniz’den yeni proje geliyor!

Dizisi tutmayan Özcan Deniz’den yeni proje geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özcan Deniz, tüm konsept tasarımının kendisinin yaptığı Seni Çok Bekledim isimli dizi projesi ile bu sezon bir hayli konuşuldu. İrem Helvacıoğlu ile başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri beklentilerin çok altında geldi.

Özcan Deniz ile İrem Helvacoğlu ikilisinin ekran uyumu hayranları tarafından eleştiriler aldı. Bu eleştirilerin kaynağında ise Deniz’in yaşça kendisinden küçük isimlerle partnerlik yapması da vardı… Özcan Deniz hayranları ise usta oyuncuyu desteklemeye devam etti. Ancak Seni Çok Bekledim dizisi beklenen ilgiyi görmeyince 13. bölümüyle birlikte final yaptı.

İrem Helvacıoğlu, atv’de yayınlanacak olan Baş Belası isimli dizi ile ekranlara geri dönecek. Özcan Deniz’in de yeni projesi ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş, oyuncunun Sevimli Tehlikeli isimli filmin dizi versiyonunu yapacağını duyurdu.

2015 yılında yayınlanan ilk filmin çok sevilmesinin ardındanÖzcan Deniz, 6 yıl sonra bu sefer dijital dizi olarak Sevimli Tehlikeli 2’yi hayranlarla buluşturacak.

Yeni dijital dizinin başrolünde ise Şükrü Özyıldız’ın olacağı duyuruldu. Projenin senaryo çalışmaları devam ediyor.