Ana sayfa Sosyal Medya Dengeler şaştı! Teşkilat reytingde, Menajerimi Ara sosyal medyada güçlü!

Dengeler şaştı! Teşkilat reytingde, Menajerimi Ara sosyal medyada güçlü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat ve Menajerimi Ara… Her ikisi de birbirinden çok farklı diziler. Biri Türk gizli servisinin kahraman savaşçılarının hikayesini, diğeri ünlülerin ışıltılı hayatlarını anlatıyor. Teşkilat reytinglerde Menajerimi Ara dizisini açık ara geride bırakırken sosyal medya bambaşka bir sonuç veriyor.

Adba TV’nin 25 Nisan Pazar akşamı yayınlanan diziler hakkında gün boyunca yapılan sosyal medya paylaşımları (Twitter, Instagram, Facebook, forumlar ve web siteleri) karşılaştırıldığında yeni bölümüyle Menajerimi Ara dizisinin 95 bin 452 iletiyle günü lider olarak tamamladığı ortaya çıktı.

Dengeler şaştı! Teşkilat reytingde, Menajerimi Ara sosyal medyada güçlü! 9

Ay Yapım’ın ilgiyle takip edilen dizisi Menajerimi Ara’nın başrol oyuncularından Canan Ergüder meme kanseri tanısı sebebiyle ayrılmıştı. Serhat Teoman da Canan Ergüder’in canlandırdığı Feris rol gereği ABD’ye gidince onunla birlikte diziye veda etmişti.

Dengeler şaştı! Teşkilat reytingde, Menajerimi Ara sosyal medyada güçlü! 10

25 Nisan akşamı yayınlanan diziler içinde, ATV’de yayınlanan Hercai ise Menajerimi Ara dizisini takip eden ikinci dizi oldu. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerini paylaştığı, üç sezondur devam eden dizi o gece ekranlara veda etmişti. Hercai, final bölümüyle sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden biri oldu.

Dengeler şaştı! Teşkilat reytingde, Menajerimi Ara sosyal medyada güçlü! 11

Listede üçüncü sırada yer alan Teşkilat’ın ardından gelen dizi ise Kefaret. Teşkilat gibi bir dizinin karşısında direnmekte olan tek yapım konumundaki Kefaret, güçlü hikayesi ile ayakta kalmayı başarıyor. Ancak reytingleri düşüşünü sürdürüyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret, 25 Nisan akşamı bugüne kadarki en düşük reytinglerini aldı. Sosyal medyada ise dizi, pek bir etkinlik sergileyemedi.