Ana sayfa Sosyal Medya Aşk bacayı sarmış mı acaba? Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in son paylaşımlarında bir gariplik var!

Aşk bacayı sarmış mı acaba? Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in son paylaşımlarında bir gariplik var!

tarafından zk zk

TelevizyoGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlana romantik komedi türündeki Sen Çal Kapımı dizisinde partner olan Kerem Bürsin ve Hande Erçel, dizi başladığından beri aralarında bir aşk olduğu iddiaları ile karşılaştılar. Her seferinde konuyla ilgili açıklama yapmaktan sıkılan ve artık yanıt bile vermeyen ikili, uzun süredir yalnızca iyi arkadaş olduklarını vurgulayan paylaşımlarla herkesi de ikna etmişlerdi.

Zaman zaman magazin basınında ‘aşk yaşıyorlar’ haberleri çıksa da kimse emin olamamıştı. Erçel ve Bürsin’in tavırları da zaten böyle bir aşk olmadığını gösteriyordu.

Ancak iplerin kopuşu, dizinin 39. bölümüyle sezon arası vermesinin ardından ikilinin birlikte Maldivler’de ortaya çıkmasıyla başladı!

Hande Erçel, giderken yanında ablası, eniştesi ve yeğeni ile gitmişti ama Kerem Bürsin ile Maldivler’de olmaları, aşk dedikodularını da alevlendirdi.

Yine de kimse durumdan emin olamadı. Ta ki ikilinin geçtiğimiz gün havalimanında elele fotoğrafları medyaya düşene kadar! Ancak bu fotoğraftaki kişilerin onlar olduğuna dair netlik de yok! Kendileri de kabul etmiş değil!

Bu konuda hala bir açıklama yapmayan ikilinin Maldivler’de birbirlerinin fotoğraflarını paylaşmaları sonrasında, Türkiye’ye döndüklerinde yaptıkları birlikte paylaşımları ise herkesi çok şaşırttı!

Aşk bacayı sarmış mı acaba? Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in son paylaşımlarında bir gariplik var! 11

Aralarındaki aşk iddialarının alevlendiği süreçte ya ortalığı bilerek ateşlendiriyorlar ya da gerçekten artık aralarındaki aşkı saklamıyorlar!

Açıkçası kimse bu konuda net değil! İkilinin aşk yaşamasını bekleyen magazinciler de fanlar da duruma ‘aşk bacayı sarmış’ yorumlarını yapsa da hala temkinli paylaşımlarla bir aşk itirafı gelmiş değil!

Aşk bacayı sarmış mı acaba? Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in son paylaşımlarında bir gariplik var! 12

Her an durumu ‘iki arkadaş dizi arasında dinlenmeye gittik’ deme şansları da baki! Bu durum nereye gider bilinmez ama dizinin Haziran ayında başlayacak yeni sezonu için Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in bilerek sosyal medyayı ateşlendirmek adına bu paylaşımları yapıyor olmaları da mümkün!

Kerem Bürsin, birlikte bir kanoda Maldivler’deki keyifli anlarını paylaştı kısa bir süre önce…

Aşk bacayı sarmış mı acaba? Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in son paylaşımlarında bir gariplik var! 13

“Okyanusun ortasında bir kanoyla ve sadece ikimiz… mükemmel” yorumunu yaptı. Nereye isterse çekilecek bir cümle bu aslında.

Hande Erçel ise aşağıdaki paylaşımları yaptı. Birlikte Maldivler’de fıskiyelerin altında çocuklar gibi koştukları anları paylaştı.

Aşk bacayı sarmış mı acaba? Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in son paylaşımlarında bir gariplik var! 14

“Neşemiz fıskiyeleri patlatıyor… mükemmel” notunu düştü. İlerde “İki arkadaş tatilde eğlendik” deyip geçebilecekleri bir cümle aslında bu da… İkili şimdilik kaçak oynuyor ama bakalım bu durum sadece diziye olan ilgiyi arttırma çabası mı yoksa gerçekten aşk bacayı sardı mı? Bekleyip göreceğiz…

Aşk bacayı sarmış mı acaba? Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in son paylaşımlarında bir gariplik var! 15