Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı zirvede! Maraşlı ise yakın takipte! Mucize Doktor’dan mucize yükseliş!

Sen Çal Kapımı zirvede! Maraşlı ise yakın takipte! Mucize Doktor’dan mucize yükseliş!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka arkaya yeni diziler hayatımıza giriyor, bir o kadarı da yeterince izlenmeyince sessiz sedasız hayatımızdan çıkıveriyor. Bazı diziler ise o kadar başarılı oluyor ki en çok onlar konuşuluyor. DigiLup son bir haftanın en fazla konuşulan dizilerini araştırdı. Haftanın en çok konuşulan iki dizisi Sen Çal Kapımı ve Maraşlı oldu.

Listenin bir numarasında Eda ile Serkan’ın bir türlü bir araya gelemediği Sen Çal Kapımı dizisi var. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı dizi son haftalarda rating’leri, yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı kararı sebebiyle bolca konuşulmuştu. Tüm bunlar Sen Çal Kapımı dizisini sosyal medyada en çok konuşulan diziler listesinde yeniden bir numaraya taşıdı. Dizinin sezon finali yapması ve Haziran ayına kadar ara vermesi etkileşimi de artırdı.

Sen Çal Kapımı zirvede! Maraşlı ise yakın takipte! Mucize Doktor'dan mucize yükseliş! 9

Listenin ikinci sırasında ise Maraşlı dizisi yer aldı. Alina Boz ve Burak Deniz’in uyumlu birlikteliği diziyi sosyalmwdya ortamında üst sıralara çıkarmaya devam ediyor. Ancak atv dizisinin reytingleri düşüş trendinde.

Sen Çal Kapımı zirvede! Maraşlı ise yakın takipte! Mucize Doktor'dan mucize yükseliş! 10

Listenin dikkat çekici ismi Mucize Doktor oldu. Otizm hastası çok başarılı bir doktor olan Ali Vefa’nın hikayesini anlatan dizide Ali ve Nazlı’nın ilişkisi, bölümlere konuk olan ünlü isimler ile, Ali Vefa’nın uzmanlık hedefi sosyal medyada en çok konuşulan konulardı.

Ayrılıklar sonucu yaşanan hayal kırıklıklarına rağmen ilk 10 listesinde yer almaya devam iki dizi ise Sefirin Kızı ve Doğduğun Ev Kaderindir oldu. Rahatsızlığı sebebiyle Neslihan Atagül’ün ayrıldığı Sefirin Kızı ve Mehdi karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol’un ayrıldığı Doğduğun Ev Kaderindir üç ve dördüncü sırada yer aldı.

Sen Çal Kapımı zirvede! Maraşlı ise yakın takipte! Mucize Doktor'dan mucize yükseliş! 11

Ekranlara bomba gibi gelen Camdaki Kız ise bekaret kontrolü sahnesiyle sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasındaydı. İzleyiciler, kitapta olmamasına rağmen böyle bir sahneye dizide yer verilmesini eleştirirken, doktorlar da mesleklerinin kötü yansıtıldığına dair tepkilerini paylaştı.