Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Can Aktaş yeni dizisi ve yeni partneri ile yine ortamı ısıtacak!

Deniz Can Aktaş yeni dizisi ve yeni partneri ile yine ortamı ısıtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Can Aktaş, geçen sezon Star TV ekranında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koydu. Genç oyuncu canlandırdığı Barış karakteri ile akıllara yazılırken, partner olarak Ahsen Eroğlu ile de çok iyi bir uyum yakaladı.

Barış ve Dicle karakterleri geçen sezon sosyal medyanın en beğendiği çiftlerden birisiydi… Sosyal medyada iki genç oyuncunun popülerliğini de fazlasıyla artıran partnerlik süreci, hayranlarını coşturmuştu. Şimdi Deniz Can Aktaş hayranlarını coşturacak yeni bir dizi ve yeni bir bir partner var.

Hazal Subaşı ile yeni TRT1 dizisinde partner olmayı kabul eden Deniz Can Aktaş, çok yakında setlere geri dönecek. Menajerimi Ara dizisinin ardından Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminde yer alan genç oyuncu, çok farklı bir dizide çok farklı bir rolle geliyor.

Kasaba Doktoru isimli yeni TRT1 dizisinin önemli bir misyonu var. Ozan Akbaba’nın başrolünde olduğu ve Kemal karakterini canlandıracağı dizi, kahraman doktorlara adanan bir yapım olacak.

Deniz Can Aktaş'ın yeni dizisi ve yeni partneri ile yine ortamı ısıtacak! 52

Yaşadığı bir trajik olay sonrasında kariyerin bir kenara bırakarak daha küçük bir hastanede çalışmaya başlayan Kemal isimli doktorun, yeni yaşamında hastalara karşı vefası ve doktor yetiştirmek için verdiği mücadele izleyicilerin beğenisini kazanacak. Ozan Akbaba, başrol için çok iyi bir tercih olarak tarif ediliyor. Dr. Romantic isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan Kasaba Doktoru için ön hazırlıklar devam ediyor.

Deniz Can Aktaş ile de dizinin erkek başrollerinden birisi için anlaşma sağlandı. Oyuncunun partneri olarak da en son Çukur dizisinde Nehir karakterini canlandıran Hazal Subaşı hikayede yer alacak.

Deniz Can Aktaş'ın yeni dizisi ve yeni partneri ile yine ortamı ısıtacak! 53

Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı ikilisinin uyumunu merakla bekleyen dizi hayranları, şimdiden sosyal medyadan düşüncelerini paylaşmaya başladı.

Dizide Kemal karakterinin yakın çalışma arkadaşı iki karaktere hayat verecek olan Aktaş ve Subaşı’nın birbirine yakışacağını düşünenler çoğunlukta bulunuyor. Sosyal medyada yorum paylaşan bir dizi hayranı, “Çok güzel olacaklar, önemli olan hikayenin nasıl olacağı” şeklinde bir yorumda bulundu.

Kore dizisini izleyenler bu iki genç oyuncuyu birbirlerine yakıştırdıklarını ve hikayede de çok iyi uyum sağlayacaklarını düşündüklerini belirtiyor.