Ana sayfa Dizi Haberleri Farkında mısınız? Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un Kadın dizisi dünyayı sallıyor!

Farkında mısınız? Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un Kadın dizisi dünyayı sallıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisi Türk televizyon tarihinin en önemli projelerinden birisi oldu. Ekranda yayınlandığı dönemde milyonlarca hayranı etkileyen ve hala birçok sahnesi ile hafızalarda yer alan dizi, şimdi de dünyada birçok ülke izleyicisini etkiliyor.

Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk ikilisinin başrolünde olduğu dizi ayrıca Seray Kaya ve Feyyaz Duman’ın da öne çıkan performanslarla popüler olmasını sağladı… Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol, Ayça Erturan, Gökçe Eyüboğlu gibi isimlerin de öne çıktığı Kadın dizisi geçen yıl İspanya’da izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

İspanya’nın en büyük medya kuruluşlarından olan Atresmedia TV Grubu’nun Antena 3 kanalında Salı akşamı prime time’da yayınlanmaya başlanan dizi, açık kanalda yayınlanan ilk Türk dizisi olma unvanı elde etti. İspanya’da reytinglerde elde ettiği başarılarla çok konuşulan dizi, “en çok izlenen dizi’ unvanını da elde etti.

Dizi ayrıca 2022 yılında yayınlanmaya başlandığı Arjantin’de de izleyicilerin büyük bir ilgisini çekti. Batı Avrupa ulusal kanallarında Prime Time’da yayınlanan ilk Türk dizisi olarak kayıtlara geçen “Kadın”ın Arjantin’de ViacomCBS grubuna ait Telefe kanalında Prime Time’da yayınlanmaya başlaması çok önemli bir gelişme oldu.

Farkında mısınız? Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk'un Kadın dizisi dünyayı sallıyor! 48

Yurt dışı satışını Calinos Entertainment’ın üstlendiği ve İspanya’nın ardından Arjantin’de büyük başarı gösteren dizi, pazartesi gecesinin lideri oldu.

Bu başarılı sonuçların ardından Kadın dizisinden bir başka başarı haberi daha geldi. Fransa’da M6 Group’un ulusal kanallarından birinde bu yıl içerisinde ekrana gelecek.

Kadın dizisinin reytinglerde elde ettiği başarıların yanı sıra dünya çapında 70 ülkede yayınlanması da Türk dizi sektörü adına büyük bir adım olarak görülüyor.

İspanya’da olay olan Kadın dizisi şimdi Arjantin’de izleyicilerle buluşuyor ve yakın bir zaman içinde Fransa’da da yayınlanacak.

Farkında mısınız? Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk'un Kadın dizisi dünyayı sallıyor! 49

Elde edilen bu başarı başrolde bulunan Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un da popülerliğinin artmasını sağlıyor. Caner Cindoruk ayrıca Sadakatsiz isimli diziyle de birçok ülkede popülerliğini artıran bir isim haline geldi.