Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Işın ve Sarp Bozkurt’un aykırı dizisinin kamera arkası ayrı bir olay!

Deniz Işın ve Sarp Bozkurt’un aykırı dizisinin kamera arkası ayrı bir olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aynen Aynen dizisi gibi youtube ortamında izleyicisini yakalamaya çaba harcayan Eee Sonra isimli dizinin ilk iki bölümü yayınlandı. Deniz Işın ile Sarp Bozkurt’un kadın erkek ilişkileri üzerine farklı konseptteki dizi beğeni topladı.

Youtube ortamında yoluna devam eden Eee Sonra’nın yakında Aynen Aynen gibi bir platform tarafından sahiplenilmesi pek de uzak bir ihtimal değil gibi duruyor… Ünlü ikilinin dizinin çekimlerinin kamera arkasındaki halleri de çok dikkat çekti. Eğlencenin eksik olmadığı, Deniz Işın’ın gülmekten kendini toparlayamadığı anlar yaşandı. 3.bölümü 26 Şubat Cuma saat 17.00’de yayınlanacak olan Eee Sonra dizisinin kamera arkası görüntülerini aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

“Eee sonra?” kadın-erkek ilişkisindeki taktikleri konu alan interaktif bir dizidir. Başrollerinde Deniz Işın ve Sarp Bozkurt’ un yer aldığı dizide, şimdiye kadar aradıkları aşkı bulamamış iki karakterimiz artık pes edip farklı taktik kitaplarından akıl almaya başlar.

Kitaptan okudukları taktikler yüzünden buluşmalarını mahveden Sarp ve Deniz’in birbirlerini tanımaya çalışırken başlarından geçen komik ve duygusal anları izleyeceğiz. Hatta izlemekle kalmayıp karşımıza çıkan tercihler sayesinde hikayenin ilerleyişine biz karar verip farklı sonlar ile hikaye nasıl devam ediyor izleyip göreceğiz.