Ana sayfa Kadın Haberleri Deniz Seki çok duygulandı, ağladı ve canının yandığını söyledi

Deniz Seki çok duygulandı, ağladı ve canının yandığını söyledi

tarafından ker_def

Cezaevinden tahliye edilen Deniz Seki, bugün kameraların karşısına geçti ve duygusal açıklamalar yaptı.

Zor bir süreç geçirdiğini anlatan Seki, sevenlerine destek verdikleri için teşekkürlerini sundu. “Hiç haketmediğim ve işlemediğim suçtan dolayı bana böyle bir ceza verdiler” açıklaması ile suçlamaları yine kabul etmeyen Seki, cezaevinde 3 yıldan fazla sürenin kendisinde önemli birikimler yaptığını anlattı. Çok duygulandığını ve heyecanlandığını söyleyen ünlü şarkıcının gözyaşlarına boğulması dikkatlerden kaçmadı.

Peki Deniz Seki, basın toplantısında neler anlattı? İşte o sözleri:

*Söyleyecek çok şeyim var ama iki saniye bakışmamız bile ne demek istediğimi anlatıyor sanırım. Sizden bir tek şey rica ediyorum. Bana kilo almış diyebilirsiniz, yorgun gözüküyor diyebilirsiniz. Ama ne olur canımı yakmayın, daha canımı acıtmayın. Biraz daha yumuşak dille bahsederseniz benden… Bazı şeyler canımı acıtıyor.

*Evime gitmek istiyorum. Köpeğim Haydut’u çok özledim. Sonra bir yerlere gitmeyi planlıyoruz. Annem ben içerideyken çok büyük rahatsızlık geçirdi. Annemi çok özlemişim. Annemin göğsünde annemle hasret gideriyorum. Şu anda nereye gideceğim belli değil ama ülkemde olacağım.

*Yakında evlilik olacak ancak tarihi belli değil. Sanki bütün evren benim için çalışıyor. Ağaçlar, çiçekler böcekler ve bütün insanlar ben mutlu olayım diye uğraşıyor sanırım. Gece uyuyamadım. Yadırgamadım ama mutluluktan uyuyamadım.”