Ana sayfa Dizi Haberleri Destan geliyor! Bakalım Masumlar Apartmanı’nın uzun zamandır süren hakimiyeti sarsılacak mı?

Destan geliyor! Bakalım Masumlar Apartmanı’nın uzun zamandır süren hakimiyeti sarsılacak mı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı, TRT 1’de ekrana gelmeye başladığı ilk günden bu yana izleyicileri ekrana kitlemeyi başarmış bir dizi. İlk günden bu yana reytinglerde birinciliği elden bırakmayan Masumlar Apartmanı’nın tahtı riske girdi. Zira son zamanların en iddialı dizisi Destan’ın Masumla Apartmanı’yla aynı akşam yayınlanacağı açıklandı.

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın yer aldığı Masumlar Apartmanı, Türk dizileri arasında bir devrim yarattı desek yalan olmaz. Zira izleyici, Masumlar Apartmanı’ndan önce psikolojik yanı bu kadar ağır basan yerli yapım bir dizi daha izlememişti.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayelerinden esinlenerek ortaya çıkarılan dizinin senaryosu özellikle yayınlanmaya başladığı ilk günler izleyicide şok etkisi yaratmıştı. İlk günden bu yana reytinglerde birinciliği elden bırakmayan Masumlar Apartmanı salı akşamları yayınlanıyor.

Destan geliyor! Bakalım Masumlar Apartmanı'nın uzun zamandır süren hakimiyeti sarsılacak mı? 7

Ancak salı akşamlarına son zamanların en güçlü rakibi geliyor. ATV, aylardır tanıtımı yapılan, daha Türkiye’de yayınlanmadan yurt dışına satışı gerçekleştirilen ve aksiyon sahneleriyle dikkat çeken Destan dizisinin salı akşamları yayınlanacağını duyurdu. Bu da demek oluyor ki Masumlar Apartmanı’nının reyting birinciliği de tehlikeye girdi.

Salı akşamlarına bakıldığında bugüne kadar Masumlar Apartmanı’nın karşısında çok da güçlü rakipler bulunmuyordu. Kısa süre önce başlayan Star TV dizisi Sana Söz, izleyici tarafından beğenildi ama retinglerde çok başarılı bir sonuç elde edemedi.

Fox TV’de bu sezon başlayan Evlilik Hakkında Her Şey ise reytinglerden iyi sonuç alıyor. Ancak Masumlar Apartmanını bugüne kadar geçmesi mümkün olmadı. Yayınlandığı ilk günden bu yana çok düşük reytingler alan Show TV dizisi Yalancı’nın da final yapmasına karar verilmişti.

Dolayısıyla bugüne kadar rahat rahat reytingleri toplayan Masumlar Apartmanı, ilk kez böylesine güçlü bir rakiple karşı karşıya gelecek. TRT 1 dizisinin son zamanlarda hikayesinin izleyiciler tarafından sıkıcı bulunması da, Masumlar Apartmanı izleyicisinin Destan’a kayma olasılığını çok yüksek kılıyor.

Başrolünde Ebru Şahin’in yer alacağı, son zamanların en iddialı dizisi Destan, 23 Kasım Salı akşamından itibaren Show TV’de izleyiciyle buluşacak.