Ana sayfa Dizi Haberleri Destan yazma iddiasıyla gelmeyen Üç Kız Kardeş sessizce zirveye yerleşti!

Destan yazma iddiasıyla gelmeyen Üç Kız Kardeş sessizce zirveye yerleşti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi bu hafta herkesi şok etti. Dizi, çok büyük iddialarla gelen ve ilk bölümünden bu yana reyting zirvesinden inmeyen Destan’ı alaşağı ederek birinciliğe yerleşti.

Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş naif konusuyla ekrana gelmeye hazırlandığında şatafatlı tanıtımlar yapılmadı. Bir Ege kasabasında yaşayan ailenin hikayesini anlatan dizi bir ay önce kendi halinde yayınına başladı.

İlk bölümünde ortalamaya yakın reyting alan dizi her hafta istikrarlı bir şekilde puanlarını yükseltmeyi başardı. Ve en nihayet sessiz sedasız bir şekilde reytinglerin zirvesine yerleşti. Üç Kız Kardeş’in bu başarısı herkesi çok şaşırttı.

İzleyiciler şaşkınlıklarını sosyal medyada yaptıkları yorumlarda dile getirirken dizinin mütevaziliğine ve başarısına dikkat çekti. Bir izleyici dizinin hak ettiği başarıya ulaştığını şu sözlerle dile getirdi: “Kamera arkası önü,senaristi yönetmeni her şeyi işinin başında pr desen var senaryo desen akıyor herkes elinden gelenin daha fazlası için çabalıyor umarım hep hak ettiği değeri alır herkesin emeğine sağlık”

Destan yazma iddiasıyla gelmeyen Üç Kız Kardeş sessizce zirveye yerleşti! 61

Bir başka izleyici Üç Kız Kardeş’in bu başarısına çok şaşırdığını söylerken “Ne yalan söyleyeyim hiç böyle olacağını beklemiyordum ama hak etti aylarca destan yazacağız demediler usulca zirveye oturdular” dedi.

Destan yazma iddiasıyla gelmeyen Üç Kız Kardeş sessizce zirveye yerleşti! 62

Bir izleyici ise Baba dizisine gönderme yaparak Üç Kız Kardeş dizisinin bazı gerçekleri gösterdiğini iddia etti ve şöyle dedi: “Bu dizi gösteriyorki önemli olan oyuncu kadrosu değil senaryo. Beğenmedim ve esik bulduğum kısımlar var ama senaryo akıcı ve kendisine kesinlikle izlettiriyor. Haftaya Türkanın değişimlen daha çok artar.”

Destan yazma iddiasıyla gelmeyen Üç Kız Kardeş sessizce zirveye yerleşti! 63