Ana sayfa Sosyal Medya Çocuklar Duymasın dizisininin fenomen karakteri çaycı Hüseyin’e dolandırıcılık şoku!..

Çocuklar Duymasın dizisininin fenomen karakteri çaycı Hüseyin’e dolandırıcılık şoku!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Uzun yıllar ekranda yayınlanan ve hafızalara yerleşen dizilerden birisi olan  Çocuklar Duymasın’da canlandırdığı ‘Çaycı Hüseyin’ karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kuran Alpaslan Özmol büyük bir şok yaşadı.

Oyuncu sosyal medya hesabına mavi tik almak isterken dolandırıldığını ve hesabının çalındığını iddia ederek davacı oldu. Hesabını geri alamayan oyuncunun davacı olduğu sanık 6 yıl hapis istemiyle yargılanıyor.

Alpaslan Özmol duruşmadaki ifadesinde “Ben mavi tik almak için para göndermiştim. Hesabımı da geri alamadım. Yeni hesap açmak zorunda kaldım. Şikayetçiyim” açıklamasını yaptı.

Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un rol aldığı, ATV’nin rekortmen dizisi ‘Çocuklar Duymasın’da ‘Adamı hasta etme’ ve ‘Çaylar’ gibi replikleriyle ünlenen ünlü oyuncu Alpaslan Özmol, hesabını çaldığı ve kendisini dolandırdığını iddia ettiği kişiden şikayetçi oldu.

Çocuklar Duymasın dizisininin fenomen karakteri çaycı Hüseyin'e dolandırıcılık şoku!.. 7

İddialara göre Alpaslan Özmol, alpaslanozmoloffical isimli Instagram hesabına mavi tik almak için bir kişiye bin lira para gönderdi. Sonrasında ise o kişi hesabı geri vermek için 2 bin 500 lira para istedi. Parayı göndermeyen Özmol dolandırıldığını ve hesabının çalındığını fark edince şikayetçi oldu.

Alparslan Özmol Bakırköy 47. Asliye Ceza Mahkemesi’nde talimatla verdiği ifadesinde “Ben sanığa banka üzerinden bin lira para gönderdim. Söz konusu parayı hesabıma mavi tik alınmasına ilişkin vermiştim. Sonrasında şahıs bana ‘2 bin 500 lira daha verirsen hesabını geri veririm’ dedi. Ben şahsın art niyetli olduğunu anladım ve iletişimi kestim. Sanıktan şikayetçi oldum.

Hesabımı da geri alamadım. Yeni hesap açmak zorunda kaldım. Böylelikle mağduriyet yaşadım. Sanıktan şikayetçiyim. Cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

Dosya alınan ifadelerin ardından yargılamanın devam etmesi için Gemlik Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.