Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin, yeni dizisi için kısa sürede Almanca öğrendi!

Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin, yeni dizisi için kısa sürede Almanca öğrendi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı ‘Ceren’ karakteriyle çıkış yapan oyuncu Bahar Şahin, Aralık ayında Gain dijital platformu için çekilen Duran adlı dizi ile ekranlara gelecek.

Dizide Oktay Çubuk ile baş rolü paylaşacak olan Bahar Şahin, ‘Aslı’ isimli karaktere hayat verecek. Mag Dergisi’nin kasım sayısının kapağında yer alan oyuncu dergiye verdiği röportajda, yeni dizisi Duran ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin, yeni dizisi için kısa sürede Almanca öğrendi! 8

Bir boksörün hikayesinin anlatıldığı Duran’ın bazı sahneleri Almanya’da çekildi. Bahar Şahin, canlandırdığı karakter için kıza zamanda Almanca öğrenmesi gerektiğini söyleyerek, “Gerçekten zor bir dil. Bu kadar kısa bir süre içinde öğrenmek ve oynamak benim için hem korkutucu hem de zevkli bir deneyim oldu” dedi.

Yeni rolüyle ters köşe yapacağını söyleyen oyuncu “Dijital platformlarda yayınlanan projeler oyunculuk açısından daha özgür, sonuçta televizyondaki kısıtlamalar dijital platformlarda yok. Bu da karakteri daha gerçekçi yansıtabilmenizi sağlıyor” açıklamasını yaptı.

Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin, yeni dizisi için kısa sürede Almanca öğrendi! 9

Oyuncu, “Şu an hayatınızda olmak istediğiniz noktada mısınız?” sorusunu da şöyle yanıtladı: “Bence yolculuk, öğrenme isteği ve başarı her zaman devam eden şeylerdir. Dolayısıyla; hedefime doğru yolculuğum tabii ki devam ediyor. Bugün olduğum nokta için ise mutluyum diyebilirim.”

Daha önceki röportajlarında ailece gittikleri yemekte bir yapımcı ile tesadüfen tanıştığını ve ondan sonra oyunculuğa başladığını söyleyen Şahin, “Ben oyunculuğu bulmadım, oyunculuk gelip beni buldu. Bu dünyanın içine girdikçe işime bağlandım ve kopamadım” diye konuştu.