Ana sayfa Kadın Haberleri Dilan Çiçek Deniz hem poz verdi hem de iyilik yaptı!

Dilan Çiçek Deniz hem poz verdi hem de iyilik yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alev Alev dizisinde Rüya karakteri ile ekranda yer almaya başlayan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, başarılı bir yapımda yer almanın da keyfini sürüyor. Dizi ilk bölümü ile iyi başlangıç yaptı ve oyuncular da hayranlarından büyük ilgi gördü.

Dilan Çiçek Deniz, Rüya karakteriyle ekrana dönüş yaparken, sosyal medyada ise iyilik faaliyetlerine devam ediyor. Ünlü oyuncu Mor Çatı vakfına destek olmak için takipçilerine mesaj vermiş, üzerine giydiği tişörtleri satın alarak destek olabileceklerini belirtmişti.

Dilan Çiçek Deniz, bu tişörtlerin tanıtımı için yapılan çekimin perde arkasını da instagram hesabından yayınladı. Neşeli geçen çekimlerde farklı pozlar veren oyuncu, fit vücuduyla dikkatleri çekti.

Dilan Çiçek Deniz hem poz verdi hem de iyilik yaptı! 8

Çekimlerde enerjisi ve sportif haliyle dikkat çeken ünlü oyuncu, mesajında ise şu detayları aktardı: “30 yıldır pes etmeden, vazgeçmeden kadına karşı şiddetle mücadele ediyor. Şiddete uğramış kadınlara hukuki ve psikolojik destekte bulunuyor. 30. yılında onlara destek olmak için çok yetenekli tasarımcılar tişörtler tasarladı. Siz de belki tişörtlerden satın alarak destek olabilirsiniz.”

Dilan Çiçek Deniz hem poz verdi hem de iyilik yaptı! 9