Ana sayfa Dizi Haberleri Şebnem Bozoklu’dan İyi Aile Babası dizisiyle ilgili özel tüyo!

Şebnem Bozoklu’dan İyi Aile Babası dizisiyle ilgili özel tüyo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yakında başlaması beklenen İyi Aile Babası dizisinin başrolünde Şebnem Bozoklu ile Çağlar Çorumlu bulunuyor. İki ünlü isim komedi performansları ile ekran başındaki izleyicileri etkilemeye çaba harcayacak.

2020 yılına Gel Dese Aşk isimli dizi ile başlayan ancak pandemi nedeniyle projenin iptal olması durumuyla karşılaşan Şebnem Bozoklu, yeni sezonda ise İyi Aile Babası dizisini tercih etti. Oyuncu, instagram hesabından da diziyle ilgili duyuralar yapmayı sürdürüyor. Kanal D henüz dizinin yayın tarihini açıklamadı. Ancak Şebnem Bozoklu tüm takipçilerine tüyo verdi. Oyuncu, “O kadar az kaldı ki inanamazsınız” şeklindeki notuyla dizinin afişini yayınladı.

Şebnem Bozoklu'dan İyi Aile Babası dizisiyle ilgili özel tüyo! 8

Kanal D’nin yeni dizisi “İyi Aile Babası” dizisi oyuncuları dizinin rap müziğini kendileri seslendirdi.

Şebnem Bozoklu ve Çağlar Çorumlu’nun stüdyodaki anları da yayınlandı.

İkili birbirlerine ne kadar iyi uyum sağladıklarını da bu klip ile sergiledi.

Şebnem Bozoklu hayranlarının merakla bekledikleri İyi Aile Babası nasıl bir dizi? İşte Kanal D’nin çok yakında ekrana getireceği dizinin tüm detayları:

Kanal D’nin yeni aile komedi dizisinin başrol oyuncuları Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu stüdyoya girerek dizinin jenerik parçasını kendileri seslendirdi. Bir aile komedisini ekrana getirecek olan “İyi Aile Babası” dizisinin oyuncuları izleyicilere keyifli ve bol kahkahalı anlar yaşatacak.

Şebnem Bozoklu'dan İyi Aile Babası dizisiyle ilgili özel tüyo! 9

Dizide; Anadolu Yakası’nda özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu), karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasıdır. Aynı zamanda alt kat komşuları olan annesine de çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ile annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir arabuluculuk görevi üstlenmektedir.

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı projede; Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar, Bahar Şahin, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir rol alıyor.