Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz sevgilisinden ayrıldı mı? Hayranları merak içinde!..

Dilan Çiçek Deniz sevgilisinden ayrıldı mı? Hayranları merak içinde!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü Oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in Burak Deniz ile başrolde yer aldığı Kal filmi geçtiğimiz günlerde Netflix’de görücüye çıktı.

Bugüne kadar Çukur, Alev Alev, Güneşin Kızları ve Bodrum Masalı gibi sevilen dizilerde rol alan güzel oyuncu kariyerinde istikrarlı bir yükseliş sergiledi.

Yeni sezonda Amedeus adlı tiyatro oyuncununda Selçuk Yöntem ve Tansu Biçer gibi iki usta isimle tiyatro sahnesinde de hayranlarının karşısına çıkan oyuncu şu sıralar özel hayatıyla gündemde.

Dilan Çiçek Deniz sevgilisinden ayrıldı mı? Hayranları merak içinde!.. 7

Ünlü oyuncu,  bir süredir büyük bir aşk yaşadığı İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson’dan Boğaz Köprüsü’nde sürpriz bir evlilik teklifi almış ve ‘Evet’ yanıtını vermişti. Çift Aralık ayında nişanlanmış oyuncu sevgilisinin ailesi ile de tanışmıştı.

Geçtiğimiz yaz aylarında evlenmeleri beklenen ancak Deniz’in iş yoğunluğundan dolayı nikah kıyamayan çiftten üzen haber geldi. Magazin basınında yer alan haberlere göre evlenecekleri konuşulan çift ayrıldı. Sebep olarak ise reklam yönetmeni Thor’un kıskançlık krizleri ileri sürüldü. Ancak ikilinin sosyal medya hesaplarında birlikte yer aldıkları fotoğrafları kaldırmamaları da dikkatlerden kaçmadı.

Çıkan ayrılık haberleri karşısında merak içinde olan Dilan Çiçek Deniz hayranları ise oyuncunun paylaşımlarının altına ‘Ayrıldınız mı?’ şeklinde yorumlarda bulunuyorlar.