Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisi bitince kardeş dizi Kuruluş Osman’a hangi ünlü oyuncu geçti?

Destan dizisi bitince kardeş dizi Kuruluş Osman’a hangi ünlü oyuncu geçti?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bozdağ Film tarafından hazırlanan Destan dizisinin geçtiğimiz aylarda final bölümü yayınlanmıştı. Dizi hayranları bu gelişmeden hiç memnun olmadı ama hikayenin yeni dönemi yapımcı Mehmet Bozdağ’ın istediği gibi olmadığı için dizinin devam ettirilmediği yönünde bilgiler bulunuyor. Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde Mahkum ile birlikte birincilik elde eden Destan dizisinin bitirilmesi hala hayranlarının eleştirilerine konu oluyor.

Dizinin önemli isimlerinden birisi de Deniz Barut olmuştu. Ulu Ece karakteri ile hikayede çok etkili bir konumda bulunan başarılı oyuncu, Destan dizisi sayesinde hayran kitlesini de artırmayı başardı. Dizinin final yapmasının ardından Deniz Barut’a aynı yapım firmasının bir diğer projesi olan Kuruluş Osman’dan teklif gitti.

103 bölümü yayınlanan ve dördüncü sezonunda da yine çok etkili olan Kuruluş Osman, çarşamba akşamları da yine reytinglerin birincisi olarak yoluna devam ediyor. Böyle önemli bir projede kadın oyuncu sayısının artması da izleyicilerin ilgisini çekecektir. Deniz Barut, kendisine yapılan teklifi kabul ederek, Kuruluş Osman dizisinin ekibine katıldı.

Destan dizisi bitince kardeş dizi Kuruluş Osman'a hangi ünlü oyuncu geçti? 7

İsmihan Sultan isimli karakter ile izleyeceğimiz Deniz Barut, ayın Destan’da olduğu gibi yine güçlü ve etkili bir kadın karakteri ile Kuruluş Osman dizisine önemli bir katkıda bulunacak.

Oyuncunun, bir dönem dizisinin ardından yine çekimleri bir hayli zorlu geçen bir başka dönem dizisini kabul etmesi de dikkat çekiciydi. Zira her iki projede büyük platolarda çekiliyor ve sahada yapılan çekimlerin oyuncuları çok zorladığı da biliniyor.

Dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer, İpek Karapınar gibi yine etkili kadın oyuncular da bulunuyor.