Ana sayfa Sinema Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz’i bir araya getiren Gidenler filmi sette!

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz’i bir araya getiren Gidenler filmi sette!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en çok beğenilen iki oyuncusu Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz çok yakında Gidenler filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce Yarım Kalan Aşklar dizisinde birlikte oynayan ve partner olarak başarılarını kanıtlayan ikili film için sete çıktı.

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz, partner olarak başarılarını çoktan kanıtlamış iki oyuncu. Daha önce BluTV için çekilen Yarım Kalan Aşklar dizisinde başrolü paylaşan ikili seyircinin büyük sevgisini kazanmıştı. İki oyuncu bu kez Netflix için çekilen Gidenler filmiyle kamera karşısına geçti.

OGM Pictures yapımcılığında çekilen film için hazırlıklar tamamlandı, nihayet sete çıkıldı, setten ilk fotoğraf geldi. Yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın yaptığı Gidenler adlı filmde bir aşk hikayesi anlatılacak. Film izleyiciye çok romantik bir hikayeyi aktaracak.

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz’i bir araya getiren Gidenler filmi sette! 7

OGM Pictures yapımcılığındaki Gidenler’de Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz ikilisine Dolunay Soysert, Ceyda Düvenci ve Şükran Ovalı’nın da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Bu arada Burak Deniz, başrolünü Serenay Sarıkaya’yla paylaştığı Şahmaran dizisinin çekimlerini tamamlar tamamlamaz neredeyse hiç tatil yapmadan Gidenler’in setinde çalışmaya başladı. Yakışıklı oyuncu filmde Semih isimli bir karakteri canlandıracak.

Bir süredir setlerden uzak olan Dilan Çiçek Deniz ise bu romantik filmle hayranlarıyla yeniden buluşacak. Dilan Çiçek Deniz bu film için imajını yeniledi, saçlarını sarıya boyattı. Gidenler filminin ne zaman izleyiciyle buluşacağı henüz açıklanmadı.