Ana sayfa Sosyal Medya Çağla ile Yeni Bir Gün programının sunucusu Çağla Şikel üzücü haberi böyle duyurdu!..

Çağla ile Yeni Bir Gün programının sunucusu Çağla Şikel üzücü haberi böyle duyurdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’de yayınlanan Çağla ile Yeni Bir Gün programı ile hafta içi her gün izleyiciyi ekran başına kilitleyen ünlü sunucu Çağla Şikel de koronavirüse yakalandı.

Ünlü manken  ve sunucu Çağla Şikel programda her gün ağırladığı her biri kendi dalında uzman Dr. konuklarıyla izleyenlerine sağlıklı yaşam konusunda son derece faydalı bilgiler veriyor.

Koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medyadan duyuran ünlü sunucu yaptığı paylaşımda, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Karantinaya giren oyuncu bu süreçte Çağla ile Yeni Bir Gün programının banttan devam edeceğini belirtti.

Çağla ile Yeni Bir Gün programının sunucusu Çağla Şikel üzücü haberi böyle duyurdu!.. 7

Ünlü manken, “Merak edenler için ilk kez pozitifiz ama iyiyiz bir süre dinleneceğiz.” dedi. Geçtiğimiz günlerde YouTube’da yayınlanan bir programa konuk olan Çağla Şikel programın sunucusu Gökhan Çınar’a babasıyla ilgili yaptığı açıklamalarla da çok konuşuldu.

Babasının sevgisiz büyütüldüğü için kendilerine de sevgi göstermediğini söyleyen ünlü isim, “Babam beni sevmese de ben yanına giderdim. Elini, kolunu bana atması bile yeterdi” dedi.

Çağla Şikel, sunucu Gökhan Çınar’ın “Hayat hikayende bu büyük kaybı nasıl yaşadın?” sorusu üzerine şunları söyledi: “Zannedersem hayatım boyunca kurtulamayacağım bir travma ile yaşadım. O da ani kelimesi. İçimde bir yerde ani bir şey olma kaygısını taşıdım ama sürekli de törpülemeye çalıştım. Çok ani bir kayıp oldu. Bu aslında bir şoktu. Daha öncesinde 1-2 kere kalp krizi geçirmişti ama hiçbir zaman babamızın gideceğini düşünmemiştik” şeklinde konuştu.

Çağla Şikel’in açıklamalarının tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;