Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz’in babasıyla fotoğraflarını gören hayranları mest oldu!..

Dilan Çiçek Deniz’in babasıyla fotoğraflarını gören hayranları mest oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son başrolünü Serkay Tütüncü ile paylaştığı Kusursuz Kiracı adlı diziyle gelen oyuncu Dilan Çiçek Deniz, sosyal medyayı da aktif kullanan ünlü isimlerin başında geliyor.

Instagram’da 5.2 mlyon takipçisi bulunan oyuncunun hayranları, Deniz’in sosyal medya paylaşımlarını ilgiyle takip ediyor.

Dilan Çiçek Deniz son paylaşımında babasıyla pozlarını yayınladı. Babası Orhan Deniz ve köpeğiyle poz veren oyuncunun sıcacık paylaşımı hayranlarını mest etti.

Dilan Çiçek Deniz'in babasıyla fotoğraflarını gören hayranları mest oldu!.. 8

Paylaşımına, “Baba Deniz, Gece, Moi” yazan Dilan Çiçek Deniz’in babasına sarıldığı fotoğrafları gören takipçileri, oyuncunun babasının yanındaki mutluluğuyla keyifli anlar yaşadı. Ünlü oyuncunun babasının yanında oldukça eğlendiği de gözlerden kaçmadı.

Dilan Çiçek Deniz'in babasıyla fotoğraflarını gören hayranları mest oldu!.. 9

Şimdilerde, Amadeus adlı tiyatro oyununda usta oyuncular  Selçuk Yöntem ve Tansu Biçer ile birlikte sahne alan güzel oyuncu, çok yakında bir dijital projeyle de ekranlara gelecek.

Netflix için çekilen Kal filminde oyuncuya Burak Deniz eşlik ediyor. Sosyal medyada yayınlanan görüntüleriyle de merak uyandıran Kal 11 Kasım’da Netflix’de yayına girecek.

BluTV’nin Yarım Kalan Aşklar isimli dizisinde de birlikte rol alan Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz’in yeni filmleri hayranları tarafından merala bekleniyor.