Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Aslı Pamuk’un iki yeni projesinde Çarpışma dizisindeki iki partneri ile yeniden buluştu!

Melisa Aslı Pamuk’un iki yeni projesinde Çarpışma dizisindeki iki partneri ile yeniden buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tek sezon sürmesine rağmen Çarpışma dizisi izleyenlerin aklından çıkmayan ve Melisa Aslı Pamuk’un da kariyer çıkışında büyük etkisi olan bir diziydi. 2018-2019 sezonunda yayınlanan dizide ünlü oyuncu Alperen Duymaz ile partner olmuştu. Cemre ile Kerem karakterleri dizi dünyasının en beğenilen çiftlerinden birisi olarak kayıtlara geçti.

Melisa Aslı Pamuk, diziden yıllar sonra ilginç bir tesadüf ile karşı karşıya kaldı. Oyucu hem yeni dizi projesinde hem de yeni sinema filminde Çarpışma dizisindeki rol arkadaşı ile birlikte kamera karşısına çıkıyor.

Ünlü oyuncunun, Erkeğe Güven Olmaz isimli yeni dizi projesinde Alperen Duymaz ile birlikte kamera karşısına geçeceğinin bilgisi basında bir süredir yer alıyor. İki ünlü ismin yeni buluşması heyecan ve merakla bekleniyor.

Melisa Aslı Pamuk'un iki yeni projesinde Çarpışma dizisindeki iki partneri ile yeniden buluştu! 9

Çarpışma dizisinde başrolde yer alan oyunculardan birisi de Merve Çağıran olmuştu. Melisa Aslı Pamuk, rol arkadaşı ile yıllar sonra bu sefer bir sinema filmi için sete çıktı.

Kadınlara Mahsus isimli sinema filmi bir kadın dayanışması teması ile geliyor. Şebnem Sönmez, Başak Parlak, Aslı Tandoğan, Elifcan Ongurlar’ın da kadrosunda yer aldığı filmin çekimleri devam ediyor.

Melisa Aslı Pamuk'un iki yeni projesinde Çarpışma dizisindeki iki partneri ile yeniden buluştu! 10

Merve Çağıran ile birlikte film hakkında konuşan Melisa Aslı Pamuk, hikayede bir psikolog karakterini canlandırdığını söyledi. Oyuncu, “Kadının kadına olan desteğini bir şekilde yansıtıyor karakterim. Orada o birleştirme halini yansıtan benim” dedi.

bu ekip ile birlikte olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Melisa Aslı Pamuk, bir hayli mutlu görünüyor.

Merve Çağıran da çok tatlı insanlarla tanıştığını ve filmin çok güçlü bir oyuncu kadrosunun bulunduğunu anlattı.

Melisa Aslı Pamuk'un iki yeni projesinde Çarpışma dizisindeki iki partneri ile yeniden buluştu! 11

Oyuncu, kadroda hep kadın oyuncular olduğu için sorun çıkabileceğini düşündüğünü ama hiçbir sorun olmadığını ve her şeyin gayet güzel geliştiğini anlattı.

Merve Çağıran filmde eşi tarafından bastırılan, sosyalleşme fobisi oluşan bir öğretmen kadını canlandırıyor. Böyle çok farklı bir rolde olduğu için memnuniyetini ifade eden oyuncu, “Çok zır bir şey oynamak çok hoşuma gidiyor. Tamamen sosyal fobisi oluşmuş, eşi tarafından baskılanmış bir karakter. Ama onun da dönüşümünü izliyoruz” dedi.