Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz’in Kiracı dizisindeki partneri belli oldu!

Dilan Çiçek Deniz’in Kiracı dizisindeki partneri belli oldu!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yaz sezonu için başlayacağı projelerden biri olan Kiracı ile kısa bir süre önce Dilan Çiçek Deniz anlaşmış. Röportajında projeden çok heyecanlandığını, bir an önce okuma provalarına ve çekimlere başlamayı beklediğini belirtmişti.

Bir süredir Dilan Çiçek Deniz’in yeni projesindeki partneri merak ediliyordu. Kiracı dizisinin sonunda erkek başrol oyuncusunun kim olduğu belli oldu. İnternet projesinden yer alan Serkay Tütüncü ile başrol için görüşülüyordu ve son gelen haberlere göre başarılı oyuncu iş programını ayarladı ve Kiracı dizisi için anlaşmaya varıldı.

Okuma provalarının ardından Pazar günü sete çıkması beklenen dizisinin senaristliğini Nermin Yıldırım, yönetmenliğini ise Yusuf Pirhasan yapıyor. Dizinin yapımcılığını ise son dönemin başarılı isimlerinden Asena Bülbüloğlu üstleniyor.

Dilan Çiçek Deniz’in Kiracı dizisindeki partneri belli oldu! 7

Bir süre önce usta oyuncu Bennu Yıldırımlar’ın da katıldığı ve Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak dizide ayrıca Melisa Döngel, Ruhi Sarı, Özlem Tokaslan, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Umut Kurt, Deniz Cengiz, İncinur Daşdemir gibi önemli isimler de yer alacak.

Son dönemde Hayaller ve Hayatlar isimli dizi ile gündeme gelen Serkay Tütüncü, bein connect’te yayınlanan yapımda Sergen rolüne hayat veriyor. Düzgün fiziği ile dikkatleri üzerine çeken Serkay Tütüncü, sempatik halleri ile de hem dizide hem de özel yaşantısında hayranlarının beğenisini topluyor.