Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin hayranları hem çok üzülecek hem de sevinecek!

Kerem Bürsin hayranları hem çok üzülecek hem de sevinecek!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin en popüler oyuncularından Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinin büyük bir başarıyla sona ermesinin ardından hala bir projeyle anılmadı. Kerem Bürsin hayranları onu izlemek için maalesef biraz daha bekleyecek. Ancak Bürsin’in dönüşü çok iddialı olacak.

Başrolünü Hande Erçel’le paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin tüm dünyada başarı kazanmasının ardından iki oyuncu da dünya çapında starlara dönüştü. Hande Erçel yeni proje için anlaşmasını yaptı bile. Ancak Kerem Bürsin’den ise yeni projeyle ilgili hala bir ses seda yok.

Kerem Bürsin planlarını kısa süre önce gittiği İspanya’da bir verdiği röportajda anlattı. Kerem Bürsin röportajında setlere altı aylığına ara verdiğini, bu sürede herhangi bir projede yer almayacağını açıkladı. Ancak dönüşüyle ilgili de büyük bir tüyo verdi.

Kerem Bürsin hayranları hem çok üzülecek hem de sevinecek! 7

Kerem Bürsin beş yıldır büyük bir proje için çalıştığını, bu projenin yavaş yavaş ortaya çıktığını söyledi. Dönüşünü bu projeyle yapmayı planlayan Bürsin daha fazla ayrıntılı bilgi vermedi. Ancak hayranlarını büyük merakta bıraktı.

Yakışıklı oyuncu daha önce yapımcı olarak da karşımıza çıkmıştı. 2018 yılında çekilen ve BluTV’de yayınlanan Yaşamayanlar dizisinin başrolünde yer alan Kerem Bürsin aynı zamanda ortak yapımcısıydı. Sekiz bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosu Birkan Sokullu, Elçin Sangu ve Selma Ergeç gibi çok güçlü isimlerden oluşuyordu.

Öte yandan Kerem Bürsin, ağustos ayında Türkiye’deki yayınına başlamaya hazırlanan ABD’li dijital yayın platformu Disney Plus’la anlaşmayı imzaladı. Ancak platformda yayınlanacak projesinin ne olacağı hakkında hiçbir açıklama yapılmadı.

Ortaya atılan iddiaya göre Kerem Bürsin hayranlarının, Disney Plus’ta yayınlanacak yeni projesi için bir süre daha beklemesi gerekecek. Çünkü söylentilere göre Kerem Bürsin’in başrolde yer alacağı proje 2023 yılında yayınlanacak.