Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz’in meşhur kıyafeti, Burcu Biricik’in Camdaki Kız dizisine ilham oldu!

Dilan Çiçek Deniz’in meşhur kıyafeti, Burcu Biricik’in Camdaki Kız dizisine ilham oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, 2019 yılında katıldığı 72.Cannes Film Festivali’nde giydiği muhteşem kıyafet ile akıllarda kalmıştı. Şimdilerde Alev Alev dizisinde Rüya karakterine hayat veren oyuncu, uzun boyuyla elbiseyi çok iyi taşımış ve güzelliğini de ortaya koymuştu.

Dilan Çiçek Deniz’in o gün boynunda taşıdığı 800 bin Avro değerindeki mücevherler ile de adeta ışık saçan ünlü oyuncu, birçok kişinin zihninde bu haliyle kalmıştı. Oyuncunun bu güzelliğinin bir benzeri geçtiğimiz gün Kanal D’nin dizisinde ortaya çıktı.

Dilan Çiçek Deniz'in meşhur kıyafeti, Burcu Biricik'in Camdaki Kız dizisine ilham oldu! 9

Camdaki Kız isimli yeni dizinin çekimleri Taksim’de gerçekleştirildi. Burcu Biricik, bir cam faunusun içinde güzelliği ile herkesi kendisine hayran bıraktı… Bu fotoğrafta ünlü oyuncunun giydiği yerlere sarkan kıyafetinin, Dilan Çiçek Deniz’in kıyafeti ile aynı olduğunu birçok kişi hemen fark etti.

Yakında Kanal D ekranında yayınlanacak olan Camdaki Kız filminin tanıtımlarında Burcu Biricik de yine güzelliği ile hayranlarını mest etmişti. Oyuncu 2 yıl önce bir başka meslektaşının giydiği elbiseyi üzerinde başarıyla taşıdı.

Dilan Çiçek Deniz'in meşhur kıyafeti, Burcu Biricik'in Camdaki Kız dizisine ilham oldu! 10

Dilan Çiçek Deniz ile Burcu Biricik’in aradan geçen yıllar sonra aynı kıyafeti giymesi dikkatlerden kaçmadı. Her iki isim de bu halleriyle hayranlarının aklında kaldı.

Burcu Biricik’in giydiği kıyafetin tek farkı ise yerleri süpüren bir tarzda yeniden hazırlanmış olmasıydı.

Dilan Çiçek Deniz'in meşhur kıyafeti, Burcu Biricik'in Camdaki Kız dizisine ilham oldu! 11

Biricik, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli eserinden diziye dönüştürülen Camdaki Kız isimli yapımda Nalan isimli karaktere hayat verecek. Çekimleri başlayan ve ilk fragmanı da yayınlanan dizi büyük ilgi gördü. Sosyal medyada ünlü oyuncu da güzelliği ile çok konuşuldu.