Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’e acil fantastik dizi lazım! Aslıhan Güner yorgunluktan sızıp kalmış!

Demet Özdemir’e acil fantastik dizi lazım! Aslıhan Güner yorgunluktan sızıp kalmış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizileriyle ekranın sevilen iki ismi Aslıhan Güner ve Demet Özdemir, şu sıralar sosyal medyada hayranlarının da gündeminden düşmüyor. Yaptıkları paylaşımlarla konuşulan iki ismin son olarak takipçileri için yayınladıkları pozlarına bir bakalım. İlk sırada Demet Özdemir var…

Özdemir, tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekranlara gelmekte. Zeynep karakterine hayat veren oyuncu, enerjik, esprili, samimi kişiliğiyle sevilen bir isim.

Mütevazi tavırlarıyla da hayranlarının beğenisini toplayan Demet Özdemir, sosyal medyada da etkin bir isim. Oyuncu, dizinin setinden yaptığı paylaşımlarla hayranlarını mutlu ediyor.

Son dönemde takıldığı instagram filtrelerinden birisi var ki ara ara kullanmakta. Hayranlarının çok da yakıştırdığı bir filtre bu.

Oyuncu, kendisini fantastik karakter Elf’lere benzeten bu filtreyi çok seviyor. Bugüne kadar çoğunlukla romantik komedi türündeki dizilerde oynayan Demet Özdemir, şimdi ise dram dizisi ile rüştünü ispatladı.

Oyuncuya bir de fantastik dizi yakışır! İşte ispatı…

Demet Özdemir'e acil fantastik dizi lazım! Aslıhan Güner yorgunluktan sızıp kalmış! 9

Demet Özdemir’in dizinin setinden paylaştığı bir başka fotoğrafı da aşağıda görebilirsiniz. Oyuncu, karavanındaki aynadan bu görüntüsünü paylaştı…

Demet Özdemir'e acil fantastik dizi lazım! Aslıhan Güner yorgunluktan sızıp kalmış! 10

Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Cumartesi akşamlarının neşe kaynağı. Dizide Yıldız karakterini oynayan Aslıhan Güner, Karadenizli kadın imajıyla dizide büyük övgü toplayan bir performans sergiliyor.

Oyuncu, geçtiğimiz hafta boyun fıtığı nedeniyle zor günler geçirmiş ve tedavi sonucu sete dönmüştü. Hafta sonu için dizinin çekildiği Ordu’dan İstanbul’a döndüğü anlaşılan Aslıhan Güner’in fotoğrafını eşi Mert Kılıç paylaşmış.

Güner’in yanındaki bavulu ile arabada uyuyakaldığı görülüyor. Mert Kılıç’ın “Yorgun savaşçı” notunu düştüğü pozunu Aslıhan Güner de instagram’dan paylaştı…

Demet Özdemir'e acil fantastik dizi lazım! Aslıhan Güner yorgunluktan sızıp kalmış! 11