Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel’in paylaşımındaki bebek heyecanı görülmeye değer!

Öykü Karayel’in paylaşımındaki bebek heyecanı görülmeye değer!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şarkıcı Can Bonomo ve Öykü Karayel, 2018 yılının Temmuz ayında evlenmişlerdi. Uzun süreli ilişkilerini evlilikte taçlandıran ikili, şu sıralarda da bebeklerini bekliyorlar. Hamileliğinin sonlarına doğru Öykü Karayel’in karnı da iyice büyüdü. Şu anda 7 aylık hamile olan oyuncu, yaptığı bir paylaşımla heyecanlı hallerini de yansıttı hayranlarına.

Ünlü çiftin doğacak çocuklarının erkek olduğu ve isminin de Roman Bonomo olacağı bir süre önce öğrenilmişti. Yaptıkları bir paylaşımla oğullarının ismi de paylaşan ikili, şu sıralar heyecanla Roman’ı bekliyor.

Öykü Karayel, geçtiğimiz aylarda Bir Başkadır isimli Netflix dizisinde Meryem karakteri ile çok konuşulmuştu. Karayel’in rol aldığı dizi de oyunculuğu da uzun süre gündemden düşmedi.

Geçtiğimiz yıl çekilen dizi, bu yıl Öykü Karayel’in hamile olduğu dönemde yayına girdi. Oyuncu, setlerden uzak olsa da gündemde kaldı bir süre.

Öykü Karayel ve Can Bonomo çiftinden görenlerin içini ısıtan bir paylaşım geldi. Karayel, eşi Can Bonomo’nun karnını tutarak bebekleriyle iletişim kurduğu o anın fotoğrafını paylaştı.

Bu fotoğrafla birlikte Öykü Karayel’in karnının da büyüdüğü görülüyor. Oyuncu genelde son dönemde instagram’da paylaştığı fotoğraflarda bol kıyafetleriyle görülüyor ve tam anlaşılamıyordu.

Aşağıdaki fotoğrafta ise daha net görülüyor. İşte Bonomo ailesinin sevgi dolu anından bir kare…

Öykü Karayel'in paylaşımındaki bebek heyecanı görülmeye değer! 7