Ana sayfa Dizi Haberleri Dilek Taşı dizisi Camdaki Kız’ın gölgesinde mi kalacak, yoksa oyun mu değiştirecek?

Dilek Taşı dizisi Camdaki Kız’ın gölgesinde mi kalacak, yoksa oyun mu değiştirecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2023-2024 kış sezonu dizileri bir bir ekrana gelmeye başladı ve Kanal D’nin iddialı projesi Dilek Taşı da ilk bölüm itibariyle reytinglerde dikkat çekti. 4’lü oranlarda gelen reytingler ilk bölüm itibariyle büyük bir başarı olarak tarif edilebilir. Yaz döneminde çok düşük reytingler ortaya çıkmıştı ama Eylül ayının gelmesi ile birlikte izleyiciler yeniden televizyon ekranına geçmeye başladı.

Hikayesi Türkiye’nin 1980’li yıllarında geçmekte olan Dilek Taşı dizisinin de ilk bölümü Perşembe akşamı izleyicilerle buluştu. Dizi, 3 sezon boyunca Kanal D’ye büyük başarılar kazandıran Camdaki Kız’ın yerine hazırlanan bir yapım olduğu için, reytingler büyük merak konusuydu.

Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında Dilek Taşı dizisi gün birincisi olurken, AB grubunda ise ikincilik elde edildi. Her ne kadar Camdaki Kız dizisinin 3 sezonluk muhteşem başarısını getiren yüksek reytingler Dilek Taşı dizisinin ilk bölümünde gerçekleşmemiş olsa da umut verici oranlar elde edildi.

Kanal D’nin yeni sezondaki en büyük kozlarından birisi olacak olan Dilek Taşı dizisi hem hikayesi hem oyuncu kadrosu ile kış sezonunun fark yaratan yapımlarından birisi olacak gibi gözüküyor. Perşembe akşamları yayınlanacak diziler arasında Dilek Taşı projesinin denklemi değiştirmesi ve Kanal D’yi memnun edecek sonuçlar elde etmesi mümkün gözüküyor.

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı, duygu yüklü hikayesi ile seyircilerin kalbine dokunan Dilek Taşı, ekrandaki başarısını sosyal medyada da sürdürdü. Gece boyunca listelerin zirvesinde yer alan dizi binlerce yorum alarak çok konuşuldu.