Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dilek Taşı dizi ekibi ilk bölüm heyecanını birlikte yaşadı!

Dilek Taşı dizi ekibi ilk bölüm heyecanını birlikte yaşadı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yeni dizisi Dilek Taşı, 7 Eylül perşembe akşamı izleyicilerle buluştu ve ilk bölümün reytinglerde tüm kişiler ve ABC1 gruplarında birincilik getirmesi de büyük bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin tüm ekibi de ilk bölümü birlikte izledi. Dilek Taşı dizi ekibi 1. bölüm izleme yemeğinde bir araya geldi.

Hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de çok beğenilen Dilek Taşı’nın ekibi izleme yemeği hem heyecanlı hem de renkli geçti.

Yemeğe dizinin yapımcısı Efe İrvül’ün yanı sıra oyuncular, yapım ekibi ve Kanal D yöneticileri katıldı. Tüm ekip muhteşem finalin ardından pasta keserek kutlama yaptı.

Dram yüklü senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Dilek Taşı’nın başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay paylaşıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez otururken, senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Dilek Taşı heyecan dolu yeni bölümü ile 14 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…