Ana sayfa Dizi Haberleri Dişli yeni bir karakter Üç Kuruş dizisini değiştirecek!

Dişli yeni bir karakter Üç Kuruş dizisini değiştirecek!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Ay Yapım imzalı dizi ‘Üç Kuruş’un ekibine yeni bir isim katıldı. Başarılı oyuncu Sezin Akbaşoğulları sevilen diziye 11. bölümden itibaren sürpriz bir karakterle katılıyor.

Ay Yapım’ın Pazartesi akşamları Show TV’de izleyiciye seyir zevki yüksek dakikalar sunan dizisi ‘Üç Kuruş’un ekibine Sezin Akbaşoğulları dahil oldu. Oyuncunun hikayeye katılmasının altında hikayede yapılması istenen değişiklikler yatıyor. Senaristler daha heyecanlı bir kurgu için çaba harcıyor.

Kariyeri boyunca televizyon ekranlarında, beyazperdede ve tiyatro sahnesinde birçok farklı karaktere hayat veren başarılı oyuncu, şimdi de sürpriz bir karakterle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ile Efe’nin (Ekin Koç) beraber verdiği mücadelede kilit bir role hayat verecek oyuncu, gücü ve zekasıyla da çok konuşulacak. İkilinin hikayeye dahil olan bu dişli karakter karşısında ne yapacağı ise şimdiden merak uyandırıyor.

Sezin Akbaşoğulları’nın canlandıracağı karakterin hikayede önemli bir değişime neden olması bekleniyor. Senaristler, düşmekte olan reytingleri düşünerek yeni bir karakter için yer açtı. Bu sürpriz karakter kilit bir rolde yer alarak hikayede önemli değişimler yaşanmasını sağlayacak.

Dizinin senaristleri ünlü oyuncu ile birlikte hikayenin daha ilgi çekici olmasını sağlamaya çalışacak.