Ana sayfa Dizi Fragmanları Sihirli Annem dizisi ikinci sezon yayın tarihi belli oldu!

Sihirli Annem dizisi ikinci sezon yayın tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılının başında Exxen platformu yayına girdiği zaman sürprizlerden birisi de Sihirli Annem dizisiydi… Yenilenen kadrosu ve hikayesi ile birlikte bir döneme damga vuran Sihirli Annem tekrar izleyicilerle buluştu.

Daha çok çocukların ve gençlerin tutkunu oldukları Sihirli Annem’in ikinci sezonu için de bir süredir çekimler yapılıyor. Exxen platformunda 2022 yılı için yeni sürprizlerden birisi de Sihirli Annem’in ikinci sezonu olacak.

Yapımcılığını Süreç Film’in, yönetmenliğini Başak Soysal’ın, senaristliğini Gamze Özer’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu yenilenmişti.

Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Lale Başar, Nergis Kumbasar, Eylem Yıldız, Çiçek Acar, Tara Mcmillan, Ogeday Girişken, Hande Katipoğlu, Bülent Seyran, Eylül Ugan, Cem Egemen Uysal, Ceren Cemre Demircan, Nisa Sofiya Aksongur’un kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölümleri başlıyor.

Sihirli Annem dizisi ikinci sezon yayın tarihi belli oldu! 6

“Sihirli Annem” yeni sezonu afişi yayınlandı. Ayrıca Exxen platformundan yapılan duyuruda dizinin 21 Ocak Cuma günü yeni sezonunun başlayacağı bildirildi.

Avni ve Suzan’ın tatlı tartışmalarını özleyenler Sihirli Annem dizisine yeniden kavuşacakları için çok mutlu.