Ana sayfa TV Programları Disney Channel, Haziran ayında dopdolu içeriğiyle geliyor…

Disney Channel, Haziran ayında dopdolu içeriğiyle geliyor…

tarafından zk zk

Uyduda her zaman şifresiz yayınlanan, aile eğlencesinin adresi Disney Channel, Haziran ayında da yepyeni içeriklerini izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Bir anda kendini, büyük ve yeni bir şehirde, farklı insanlarla dolu bir ortamda bulan Luna’nın maceralarını konu alan yeni dizi Soy Luna, bu ay Disney Channel’da başlıyor. Paten kaymaya olan sevgisi ile yepyeni arkadaşlar edinecek, şarkı söyleyebilme yeteneğini keşfedecek ve ilk aşkıyla tanışacak olan Luna’nın maceralarını heyecanla bekleyen Disney Channel hayranları ekran başına!

Prenses Star Butterfly’ın sihirli güçleriyle atıldığı eğlenceli maceraları konu alan Star Kötü Güçlere Karşı da 3. sezonda yepyeni bölümleriyle izleyenleri Disney Channel ekranları başında heyecanlandırmaya devam edecek. Haziran ayında Disney Channel hayranlarını bekleyen diğer içerikler arasında maskeli süper kahraman Darkwing Duck ve nefes kesen maceralarıyla Goof’un Takımı da yer alıyor. Yarış akademisinden arkadaşlarıyla birlikte türlü türlü çılgınlıklara atılan hiperaktif tembel hayvan Andre Furiki’nin hikâyesi Furiki ise hafta içi her gün ekranlara gelecek. Hafta sonları tüm aileyi bir araya getiren Sihirli Hafta Sonları kuşağında Haziran ayı boyunca Vahşi Doğa, Cesur, Aslan Kral ve Kayıp Balık Nemo gibi Disney’in kült filmleri yer alırken bayramda ise Pazartesi’den Perşembe’ye sevilen filmlerin ekrana geleceği dopdolu bir maraton Disney Channel’da izleyicileri bekliyor olacak.

YENİ DİZİ: SOY LUNA

Luna Valente, Cancun Meksika’da onu evlat edinen ebeveynleri Miguel ve Monica ve en iyi arkadaşı Simon ile birlikte mutlu ve sıradan bir hayat yaşamaktadır. Cancun’da hem okula devam etmekte ve hem de yarı zamanlı olarak paten ile fast-food dağıtımı yapmaktadır. Fakat aniden hayatı beklenmedik bir şekilde değişir ve ailesinin çalıştığı konağın yeni sahibi Sharon Benson onlara reddedemeyecekleri bir teklif sunar.

Hep birlikte Arjantin’e taşınırlar ve Luna ülkenin en iyi okullarından South Blake College ‘da okumaya başlar. Luna bir anda kendini, büyük bir şehirde, farklı insanlarla dolu yeni, zenginlerin okulunda bulur.

Luna’nın yeni hayatında İtalyan bir diplomatın oğlu olan etkileyici Matteo ve yeni ev sahibinin kızı Ambar ile da uğraşması gerekecek. Ama azim ve coşku ve paten sevgisi ile yeni arkadaşlar edinecek, sesini bulacak, ilk aşkıyla tanışacak ve gerçek kimliğini keşfedecek.

Soy Luna’nın hikayesini Disney Channel’dan izleyin. 10 Haziran’dan itibaren Pazartesi’den Perşambe’ye 19.45’te.

İYİ BAYRAMLAR!

Bayram maratonları başlıyor.

Salı günü 11.00 -19.45 arası Fineas ve Förb’ün en sevilen bölümleri, Çarşamba Greenlerin Büyük Şehir Maceraları, Perşembe Milo ve Hep Ters Giden İşleri, üstelik maraton 11.00’da 44 dakikalık özel Fineas ve Förb Etkisi bölümü ile başlayacak, Cuma günü ise Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi!

Ayrıca bayram haftası Pazartesi’den Perşembe’ye 19.45’te sevdiğiniz Disney Channel filmleri ekranda:

Ablam Görünmez Oldu, Yeni Nesil 2, Bebek Bakıcısının Maceraları ve Zombiler!

STAR KÖTÜ GÜÇLERE KARŞI YENİ BÖLÜMLERİ İLE DEVAM EDİYOR

Eğlence seven genç sihirli güçlere sahip prenses Star Butterfly, ailesi tarafından Dünya’da yaşayan Diaz ailesinin yanına gönderilir.Diaz ailesinin oğlu Marco ile başka boyutlardan gelen kötü güçlere karşı savaşırlar. Star hala nasıl kullanacağını öğrenmeye çalıştığı sihirli ve güçlü değneğini de korumak zorundadır.

Star Kötü Güçlere Karşı 3. Sezon yeni bölümleriyle her Cuma 20.15’te Disney Channel’da ! Üstelik 3 yeni bölüm art arda.

Disney Channel, Haziran ayında dopdolu içeriğiyle geliyor... 8

DARKWING DUCK

Maskeli süper star ahh pardon süper kahraman Darkwing Duck Disney Channel’da !

İtibarlı süper kahraman ve yardımcısı pilot Launchpad’in maceralarını anlatan Darkwing Duck yeniden ekranlarda.

Gizli kimliği Drake Mallard olan Darkwing Duck evlatlık kızı Gosalyn ile banliyöde sıradan bir hayat sürmektedir. Darkwing şöhret isteği ve iyi bir baba olma isteği arasında denge kurmaya çalışmaktadır.

Darkwing Duck’ın o muhteşem cümlelerini bir hatırlayalım:

Ben geceleri esen terörüm,
Ben gözlerini yaşartan soğan,
Ben anahtarı uzağa atan gardiyan,
Ben damarlarını tıkayan kolesterol,
Ben seni gece saat 3’te uyandıran yanlış numara,
Ben dahil olmayan piller,
Ben garanti süresinin dolduğunu söyleyen tamirci,
Ben dişine yapışan ıspanak,

Beeen Darkwing Duck’ım!

Darkwing Duck hafta içi her gün 22.10, hafta sonu 13.30 ve 22.00’da Disney

GOOF’UN TAKIMI EKRANLARDA

Goof’un Takımı yeniden ekranlarda!

Goofy, 11 buçuk yaşındaki oğlu Max ile büyüdüğü şehre geri döner ve Goofy’nin lise arkadaşı Pete’nin komşusu olurlar. Max, Pete ve Peg’in 11 yaşında oğulları Pete Jr (P.J.) ile çok yakın arkadaş olurlar ve maceraları başlar.

Goof’un Takımı hafta içi her gün 9.00, hafta sonu ise 13.00 ve 22.30’da Disney Channel’da.

Disney Channel, Haziran ayında dopdolu içeriğiyle geliyor... 9

SİHİRLİ HAFTA SONLARI

Ailece izleyeceğiniz sihirli filmler için hepinizi her hafta sonu 11.00’de Disney Channel’a bekliyoruz!

Haziran ayında yayınlanacak filmler:

1 Haziran Cumartesi; Vahşi Doğa

2 Haziran Pazar; Cesur

8 Haziran Cumartesi; Cesur

9 Haziran Pazar; Aslan Kral

15 Haziran Cumartesi; Aslan Kral

16 Haziran Pazar; Oyun Bozan

22 Haziran Cumartesi; 6 Süper Kahraman

23 Haziran Pazar; Kayıp Balık Nemo

29 Haziran Cumartesi; Kayıp Balık Nemo

30 Haziran Pazar; Prenses ve Kurbağa

Sihirli hafta sonu filmleri her Cumartesi ve Pazar saat 11.00’de Disney Channel’da!

FURİKİ

Yarış akademisindeki arkadaşları ile birlikte her türlü çılgın maceraya atılan hiperaktif bir tembel hayvan olan Andre Furiki’ye odaklanan bir komedi. … Akademi’ye pilotluk yapmak için giren ilk tembel hayvan o.

Furiki hafta içi her gün 13.30’da Disney Channel’da. 24 Mayıs’tan itibaren de yeni bölümler ekranda!