Ana sayfa Sosyal Medya Dizi çifti dediğiniz böyle olur! Hande Erçel ve Kerem Bürsin efsane oluyor!

Dizi çifti dediğiniz böyle olur! Hande Erçel ve Kerem Bürsin efsane oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi için bir araya gelen Hande Erçel ve Kerem Bürsin, bu yapımdan önce birbirlerini şahsen tanımıyordu. İkilinin daha ilk buluşmalarında birbirlerinden yüksek enerji aldıkları da basına yansımıştı.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in sempatik halleri, birbirlerine yakışmaları ve dizideki enerjileri izleyicileri adeta büyüledi. Sosyal medyada katıldıkları canlı yayınlarda hem esprili hem de düzeyli iletişimleri de izleyenleri etkiledi. Fenomen bir dizi çifti olmaya doğru giden ikili, böyle devam eder ise bir büyük dizi efsanesi daha oluşmuş olacak.

Sen Çal Kapımı dizisindeki başarılı uyum, büyük reytingleri de beraberinde getirdi ve Fox TV adına bu proje müthiş bir çıkış oldu… Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in sette ve set dışındaki halleri de magazin gündeminde sürekli koşuluyor.

blank

Ünlü ikili uyumlarını sadece dizi sahnelerinde değil, set dışında da sergiliyor. Bu iletişim gücü de hem onların kariyerlerine artı yazıyor hem de dizilerini zirvede tutuyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin eğlenceli görüntüleri bir araya getirildi. Yeğenleri ile olan benzerlikleri de dikkat çeken iki ünlü oyuncunun onlara olan büyük sevgisi de sosyal medyada yaptıkları paylaşımlardan görülüyor.