Ana sayfa Sosyal Medya Dizi hayranlarının Necip Memili hayali gerçek oldu, şimdi sıra Aras Bulut İynemli’de

Dizi hayranlarının Necip Memili hayali gerçek oldu, şimdi sıra Aras Bulut İynemli’de

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Necip Memili, üst üste yer aldığı farklı karakterler ile hayranlarını şaşırtan isimlerden birisi oldu… Çukur dizisinde canlandırdığı Cumali karakterinin ardından Kanunsuz Topraklar isimli dizide Ali Gelik olarak izlediğimiz oyuncu, bambaşka imajlar ortaya koydu.

Necip Memili’yi Çukur dizisinde çok beğenen izleyiciler, Kanunsuz Topraklar’daki sakalsız ve bıyıklarını kesmiş halini de şaşırtıcı bulmuştu. Uzun bir aradan sonra oyuncu bambaşka bir imaj ile de izleyici karşısına çıkınca dikkatleri çekmişti. 16 bölüm yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi final yaptı.

Dizi hayranlarının Necip Memili hayali gerçek oldu, şimdi sıra Aras Bulut İynemli'de 8

Necip Memili için ise birçok dizi hayranı Üç Kuruş’a katılması yönünde taleplerde bulundu. Oyuncunun dizinin setini ziyaret etmesi de heyecanı artırmıştı. Çukur ekibinin çekmekte olduğu Üç Kuruş’a arkadaş ziyareti için giden Necip Memili, yapımcıdan konuk oyuncu olması yönünde bir teklif aldı.

Ay Yapım’ın daha önce Çukur dizisinde birlikte çalıştığı Necip Memili’yi bu sefer de Üç Kuruş’a davet etmesi güzel bir gelişme oldu. Oyuncu teklifi kabul etti ve yakında Üç Kuruş dizisinde konuk oyuncu olarak yerini alacak. Memili’nin yeni karakterinin ne olacağı ve nasıl bir imaj ile hayranlarının karşısına çıkacağı da şimdiden merak edilmeye başlandı.

Dizi hayranlarının Necip Memili hayali gerçek oldu, şimdi sıra Aras Bulut İynemli'de 9

Dizi hayranlarının Aras Bulut İynemli’nin de Üç Kuruş’a katılması yönünde bir başka talebi de var. Bakalım bu konuda da bir adım atılacak mı?

Aras Bulut İynemli ve Necip Memili ikilisi 4 sezon süren Çukur dizisinin ana karakterlerini canlandırmıştı. İki oyuncu yeniden bir araya gelecek mi? Çukur ekibinin çektiği Üç Kuruş’ta şimdilik Necip Memili var ama Aras Bulut İynemli konusunda bir gelişme yok.

Ay Yapım’ın izleyicilerin taleplerini gerçeğe dönüştürmesi de güzel bir jest oldu.