Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Tozkoparan’daki büyük gelişmeyi fark ettiniz mi?

Burak Tozkoparan’daki büyük gelişmeyi fark ettiniz mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Burak Tozkoparan, dizi setlerinde başarısı ile dikkat çeken genç isimlerden birisi oldu. 30 yaşındaki oyuncu, 2014 yılındaki Paramparça isimli diziyle kariyerine başladı. Ozan karakterindeki gençlik enerjisi ile dikkat çeken oyuncunun akılda kalan rolü ise Kırgın Çiçekler dizisindeki Ali Göktürk komiser olmuştu.

Karakterin hikayden ayrılması o dönemde izleyicileri çok üzerken, üst üste farklı rollerle setlerde yer almaya devam eden Burak Tozkoparan, bu süreçte büyük tecrübeler kazandı.

Tek Yürek, Gençliğim Eyvah ve Menajerimi Ara dizileri ile ekranda izlediğimiz oyuncu, şu dönemde ise Destan isimli atv dizisinin kadrosunda bulunuyor. Destan’ın en dikkat çeken karakterlerinden Temur Tegin’e hayat veren Burak Tozkoparan, başarılı performansı ile oyunculuk yolculuğunda iyi bir noktaya geldiğini gösteriyor.

Burak Tozkoparan'daki büyük gelişmeyi fark ettiniz mi? 7

At binme ve dövüş sahnelerinin sık sık yaşandığı Destan dizisi oyuncu adına çok farklı ve yepyeni deneyimler barındıran bir proje oldu. Kendisini ne kadar geliştirdiğini de her fırsatta sergileyen Burak Tozkoparan, ilk aksiyon çekimlerinde çok gergin olduğu itirafını yaptı.

Oyuncu, zaman geçtikte bu gerginliği üzerinden attı. Burak Tozkoparan, “Elimden geleni yapıyorum, daha iyi olacak. İlk aksiyon çektiğimizde aşırı gergindim. Artık bir noktadan sonra rutine dönüyor” diye konuştu.

Ata binmenin de kendisi için başta zor olduğunu ama zamanla alıştığını anlatan Burak Tozkoparan, oyunculuğun yanı sıra müzisyen kimliği ile de biliniyor. Davul çalan oyuncu, Destan projesi ile kendini gösterme fırsatını buldu.

Temir Tegin’in savaş sahneleri de Destan dizisinin en heyecanlı anlarından oluyor. Burak Tozkoparan bu sahnelerde işini gayet iyi yapıyor.