Ana sayfa Sosyal Medya Dizi mi bebek mi? Seda Bakan tercihini yaptı, Leyla’ya kardeş geliyor!

Dizi mi bebek mi? Seda Bakan tercihini yaptı, Leyla’ya kardeş geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Seda Bakan’ı birçok izleyici Behzat Ç dizisindeki Eda karakteri ile hatırlıyor. Ancak onun oyunculuk macerası 2007 yılındaki Sana Mecburum isimli diziyle başladı. Adanalı dizisinde de Başak karakteri ile yer alan oyuncuya öne çıkartan dizi ise Behzat Ç oldu.

Kardeş Payı, Bana Sevmeyi Anlat isimli yapımların ardından Mucize Doktor dizisindeki Ferda karakteri ile uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönen oyuncu, 2,5 yaşında olan kızı Leyla’nın bakımıyla ilgilendiği için projelerde pek yer alamadı. Another Self isimli Netflix dizisinde rolü bulunan oyuncu, şimdi ikinci çocuğuna hamile…

Setlerde yer alarak kariyerine devam mı edecek, yoksa ikinci çocuk mu doğuracak? İşte bu ikilimde kalan Seda Bakan, bir karar vermesi gerektiğini ve ikinci çocuğu tercih ettiklerini söyledi. Oyuncu, “Bir tane daha bebek istiyordum. Ya çalışmaya başlayacaktım ya da hızlı bir şekilde bunu da aradan çıkartmak gerekiyordu. Planlı oldu. Ben çok istiyordum bir tane daha çocuk. Şu anda 4 aylık” dedi.

Dizi mi bebek mi? Seda Bakan tercihini yaptı, Leyla'ya kardeş geliyor! 7

Ailede 4 kız olduğunu ama erkek bulamadıklarını anlatan Seda Bakan, Leyla’ya kardeş geleceğini ifade etti. Leyla ile birlikte annelik tecrübesi bir hayli artan oyuncu, ikinci bebeğine artık daha kolay bakabileceğini de ifade etti.

Müzisyen Ali Erel ile evli olan Seda Bakan, ikinci kez anne olacağı için çok mutlu olduğunu belirtti. Bu süreçte işlere ara verdiğini de ifade eden oyuncu, proje tekliflerini kabul etmeyecek.

Ailesini genişletmek isteyen ve sonraki süreçte ise kariyerine odaklanma kararı alan Seda Bakan, şimdi hamilelik dönemini iyi geçirmek ve kızını sağlıkla dünyaya getirmeyi hedefliyor.

“Bundan sonra artık çalışacağım” diyen Seda Bakan, kızının doğumundan sonra kariyerine odaklanmak istediğini açık bir şekilde ifade etti.