Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’dan sonra talihsizlikler yaşayan Sinem Ünsal, yeni proje için daha titiz!

Mucize Doktor’dan sonra talihsizlikler yaşayan Sinem Ünsal, yeni proje için daha titiz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, Mucize Doktor dizisindeki Nazlı karakteri ile bir anda gündem oldu. 2 sezon süren ve büyük başarılar kazanan dizinin ardından kariyerinde en büyük çıkışlardan birisini yaşayan isim Sinem Ünsal olmuştu.

Ünlü oyuncu, sonraki projelerinde ise Mucize Doktor kadar başarılı sonuçlar elde edemedi. 1993 yılında İzmir’de dünyaya gelen Sinem Ünsal, ilk olarak 2017 yılında Çoban Yıldızı dizisi ile sektöre adımını attı.

Siyah Beyaz Aşk dizisindeki Gülsüm karakteri ile ilgi gören oyuncu, ardından da Kızım dizisindeki Sevgi karakteri ile dikkat çekti. Mucize Doktor dizisiyle büyük başarı kazandıktan sonra 2 televizyon projesinde daha yer alan Sinem Ünsal, hem Elbet Bir Gün hem de Gizli Saklı dizilerinin kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşadı.

Ünlü oyuncu, menajeri ile birlikte yeni projeler için görüşme halinde olduklarını söyledi. Sinem Ünsal, önüne çıkan her fırsatı değerlendirmeyi değil, daha seçici olmayı planlıyor.

Oyuncu, “En kısa zamanda tekrar buluşacağız her halde. Yaza ekranda olur muyum bilmiyorum. Bakıyoruz, artık arıyoruz, iyi bir şey çıksın” diye konuştu.

Şimdiye kadar içine sinen projeleri kabul ettiğini ve bundan sonra da böyle devam edeceğini anlatan oyuncu, güzel senaryolar aradığını anlattı.

Sinem Ünsal, kriterlerini ise şu sözlerle ortaya koydu: “Güzel senaryo, güzel set ortamı, iyi yapım şirketi ve sevdiğim insanlarla çalışmak istiyorum. O yüzden de okuyorum, bakıyorum.”

Dijital ve televizyon olmak üzere çeşitli teklifler aldığını, hala değerlendirme aşamasında olduğunu anlatan Sinem Ünsal, hangisinin uygun olduğunu düşünür ise o projeyi tercih edeceğini ifade etti.