Ana sayfa Sosyal Medya Dizi oyuncularına Erdal Beşikçioğlu’ndan çok önemli tavsiye!

Dizi oyuncularına Erdal Beşikçioğlu’ndan çok önemli tavsiye!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, son dönemde tiyatro faaliyetleri ile gündemde… Geçen sezon Star TV’de yayınlanan ve kısa süreli olan Kağıt Ev isimli dizide izlediğimiz oyuncu, ayrıca Gain platformunda izleyicilerle buluşan Hamlet isimli dijital dizide de başrolde yer aldı.

GQ Dergisi’nin ödül törenine katılan ünlü oyuncu, yaş aldıkça sanatçılar için ödüllendirilmenin ne kadar önemli olduğunu ifade etti. Erdal Beşikçioğlu, “İnsan yaş aldıkça, bu tür etkinliklerdeki değerlendirme şekli biraz daha değerli oluyor. Böyle bir taçlandırmaya layık görüldüğümüz için. Motive etmez olur mu? Çok güzel bir şey. Bizim için değerli” diye konuştu.

Erdal Beşikçioğlu, tiyatro sahnesinde yer almaya devam ediyor. Ülkemizin içinde bulunduğu duruma rağmen tiyatro salonlarını izleyicilerin boş bırakmadığına değinen oyuncu, “İzleyicilerimize büyük borcumuz var. O yüzden biz de onlara layık olmak için uğraşıyoruz açıkçası” diye konuştu.

Genç oyunculara tiyatro sahnesinde yer alma tavsiyesinde bulunan Erdal Beşikçioğlu, sahnenin oyuncunun antrenman yapabildiği önemli bir yer olduğunu ifade etti.

Oyuncu bu konuda şu ifadeleri kullandı: “Dizi oyuncularının, televizyonda görünen arkadaşların kendi içerisinde sahnede de var oluşlarını, kendileri için değerlendirmeleri gerekiyor.”

blank

Men Of The Year 2021 ödülleri de gecede dağıtıldı. Erdal Beşikçioğlu, “Zamansızlık” ödülünün sahibi olarak büyük gurur yaşadı.