Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisinin ne kadar sağlam bir iş olduğunu Civan Canova kanıtlıyor!

Üç Kuruş dizisinin ne kadar sağlam bir iş olduğunu Civan Canova kanıtlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanmakta olan Üç Kuruş isimli dizi iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor. Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı dizide çok etkili oyuncular bulunuyor. Bu isimlerden birisi de Civan Canova…

2017 yılında Paramparça dizisine veda ettikten sonra Atiye isimli Netflix dizisinde gördüğümüz Civan Canova, yıllar sonra yeniden televizyon ekranına Üç Kuruş isimli dizideki Oktay karakteri ile dönüş yaptı. 1955 yılında Ankara’da dünyaya gelen usta oyuncu, bugüne kadar yer aldığı projeler içinde Üç Kuruş’un da kendisini çok etkilediğini belirtti.

Senaristlerin Oktay karakterini anlattıkları ilk görüşmede rolü çok beğendiğini anlatan Civan Canova, Oktay karakterinin büyüsüne kapılmış.

Oyuncu, ilk görüşmede hikayeden ne kadar çok etkilendiğini şu sözlerle anlattı:”Bana öylesine doğru ve güzel kurgulanmış bir dünya ve öyle sağlam bir karakter (Oktay) anlattılar ki, oyuncu olarak rolün cazibesine kapılmamak, o dünyanın bir parçası olmayı arzu etmemek imkansızdı. Hani senaristler genelde ana temayı oluşturduktan sonra birkaç bölüm yazıp gerisini gidişata bırakırlar ya, bu arkadaşlar bütün karakterleri en ufak ayrıntısına kadar oluşturmuşlar, bölümleri de sezon sonuna kadar sahne sahne yazmışlardı.”

Bu görüşmeden sonra rolü oynamaya karar verdiğini belirten Civan Canova, Gümüşlük’te kalıp bol bol resim yapma fikrini de ertelemiş oldu.

Üç Kuruş dizisinin ne kadar sağlam bir iş olduğunu Civan Canova kanıtlıyor! 7

Bir saatlik görüşmenin planlarını değiştirdiğini belirten oyuncu, aslında Üç Kuruş dizisinin ne kadar sağlam bir temel üzerinde durduğunu da anlatmış oldu.

Senaristler Damla Serim ve Murat Uyurkulak’ın hikayeyi sezon sonuna kadar tamamlamış olması, Üç Kuruş dizisinde sürprizlerin yerinin olmayacağını ve sağlam bir şekilde yoluna devam edeceğini gösteriyor.

İşte dizinin en büyük gücü de bu… Üç Kuruş sezon sonuna kadar karakterlerin ve ana hikayenin nasıl ilerleyeceği belli olan bir yapım olarak, başarılı çıkışını sürdürecektir.