Ana sayfa Dizi Haberleri Diziden ayrılmam mümkün değil! Pınar Deniz konuştu, iddialar sona erdi!

Diziden ayrılmam mümkün değil! Pınar Deniz konuştu, iddialar sona erdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz hakkında ortaya atılan diziden ayrılabileceği yönündeki iddialar sosyal medyada yayılmıştı. Bu iddiaların kaynağı oyuncunun Disney Plus ile yeni bir iş için anlaşma yapması olarak gösterildi. Nisan ayında dizi projelerini başlatma kararı alan Disney Plus, birçok isim ile yeni projeler için görüşmeler yapıyor.

Engin Akyürek’in Kaçış dizisi ve ardından Aras Bulut İynemli’nin Atatürk projesi gündemde yer almayı sürdürüyor. Bu iki iş de Disney Plus’un Türkiye operasyonu için hazırlattığı yapımlar. Ayrıca Can Yaman ile de yeni bir dizi için görüşmeler olumlu sonuçlandı. Disney Plus’ın son dönemde öne çıkan kadın oyuncularla da anlaştığı haberleri yayıldı.

Hande Erçel ile Pınar Deniz bu isimlerden ilk ikisi olarak ortaya atıldı. Pınar Deniz’in yeni Disney Plus projesi nedeniyle Yargı dizisindeki durumunu soran hayranları, oyuncunun verdiği net yanıt ile tatmin olmuştur.

Diziden ayrılmam mümkün değil! Pınar Deniz konuştu, iddialar sona erdi! 7

Pınar Deniz, “Arkadaşlar diziden ayrılmam mümkün değil” diyerek tüm bu dedikodulara bir son verdi. Oyuncu, Yargı dizisindeki başarılı performansı ile Engelsiz Yaşam Vakfı’nın düzenlediği ödül töreninde ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünün sahibi oldu.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pınar Deniz, “Ceylin’siz bu iş olmaz. Ceylin’siz Yargı olmaz” diye espri de yapan Pınar Deniz, hem güzelli ve zarafeti ile göz doldurdu hem de net açıklaması ile hayranlarının merakını giderdi.

Oyuncu, Yiğit Kirazcı ile aşklarının da devam ettiğini belirtti ve her şeyin yolunda gittiğini söylemek dışında bir detay vermek istemedi.