Ana sayfa Sosyal Medya Hasan Denizyaran’a Osman Sınav ve atv’den hayatının fırsatı verildi!

Hasan Denizyaran’a Osman Sınav ve atv’den hayatının fırsatı verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi olarak Yalnız Kurt öne çıkmaya başladı. Yapımcı Osman Sınav’ın daha önceki birçok önemli projesinin devamı olan ve ustalık eseri gibi de nitelendirilebilecek Yalnız Kurt dizisi başlıyor.

Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Deniz Evin ve Murat Han gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi çok gizemli bir yapıya sahip. Türkiye’de yaşanan ve birçok kişinin arka planını bilmediği derin meseleler, Yalnız Kurt dizisi aracılığı ile sunulmaya çalışılacak.

Bir anlamda Kurtlar Vadisi’nin ilk sezonunun yeni versiyonu gibi de düşünebileceğiniz bu dizinin yıldızı ise Hasan Denizyaran olarak belirlendi. Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar karakteri ile Necati Şaşmaz hayatının fırsatını elde etmiş ve büyük başarı kazanmıştı.

Altay Kurtoğlu karakteri ile dizinin başrolünde yer alan Hasan Denizyaran, hayatının en önemli fırsatını elde etmiş durumda. 2014 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Hasan Denizyaran, Elif dizisinde Akın karakterinin yanı sıra, 4N1K Yeni Başlangıçlar isimli dizide de Ali olarak izleyicinin karşısına çıktı.

Hasan Denizyaran'a Osman Sınav ve atv'den hayatının fırsatı verildi! 7

Bir ara Afili Aşk dizisinde Uğur olarak izlediğimiz oyuncu, ayrıca İşte Bu Benim Masalım isimli dijital dizide de Pamir rolündeydi. Şimdiye kadar küçük tecrübeler ile oyunculuk yolculuğu içinde bulunan Hasan Denizyaran, diziler konusunda çok etkili bir kanalda, çok ünlü bir yapımcının heyecanla beklenen Yalnız Kurt isimli dizisinin başrolü olmayı başardı.

Hasan Denizyaran bu fırsatı iyi kullanır ise çok kısa sürede büyük bir hayran kitlesi elde ederek, ismini yıldızı parlayan oyuncular arasına yazdırır.

Yalnız Kurt dizisinin Cuma akşamları ekrana gelecek olması da çok ser bir reyting yarışının içinde olacağını anlatıyor. Şayet atv dizisi bu yarıştan önde çıkarsa tüm oyunculardan daha çok Hasan Denizyaran bundan fayda sağlayacaktır.