Ana sayfa Dizi Haberleri Hikayesi ve oyunculuk performansları ile göz dolduran Kızıl Goncalar dizisi çok farklı çevreleri etkiledi!

Hikayesi ve oyunculuk performansları ile göz dolduran Kızıl Goncalar dizisi çok farklı çevreleri etkiledi!

tarafından ker_def

Kızıl Goncalar dizisinin hikayesi başarılı reytingler ile süslenmeye devam ediyor. Özcan Deniz ile uzun yıllar sonra setlere dönüş yapan Özgü Namal, dizinin başrolünde yer alıyor.

İki başarılı ismin etkili performansının yanı sıra Cüneyd karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu’nun etkileyici performansı da sürekli sosyal medyanın gündeminde yer alıyor.

Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Sitare Akbaş gibi dikkat çeken bir oyuncu kadrosu da bulunan Kızıl Goncalar dizisinin en önemli başarılı, farklı hikayesi ile çok farklı kültürel grupları etkilemiş olmasıydı.

Sosyal medya ortamında birçok tanınmış isim, hiç de gündeme gelmedikleri bir alan olan diziler üzerinden konuşulmaya başlandı. Farklı kültür ve eğitimdeki insanları etkileyen, nitelikli bir izleyici kitlesi elde etmesi ile dikkat çeken Kızıl Goncalar dizisi, bu anlamda önemli bir etki bıraktı.

Dizinin hikayesinin toplumsal gerçeklere yakınlığı, izleyicilerin içinde bulunmasalar bile kendilerinden çok farklı toplumsal kesimlerin duygu ve düşüncelerine bu hikaye üzerinden empati yapabiliyor olması da Kızıl Golcalar dizisinin başarısının sebeplerinden oldu.

Kızıl Goncalar dizisinin toplumun eğitimi yüksek, düşünce üreten kesimlerini bu kadar ciddi şekilde etkilemesi sadece senaristlerin hikaye gücünden kaynaklanmıyor.

Aynı zamanda toplumsal gerçeklerin de anlatıldığı, insanların kendilerinden çok farklı kültürlerde yaşayanları bu dizi üzerinden tanıması da Kızıl Golcalar projesini toplumsal anlamda empatiyi güçlendiren bir yapım olarak ortaya çıkarttı.