Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Asmalı Konak dizisinin ünlü oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi!

Asmalı Konak dizisinin ünlü oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi!

tarafından ker_def

İpek Tuzcuoğlu’nun şiir ve aforizmalarını yazdığı Alfa Yayın Grubu’nun bünyesinde bulunan ‘Mona Kitap’ın lansmanına ünlü isimler katıldı.

Mekan sahibiTuzcuoğlu’na kitabının kapağının yer aldığı bir pasta hazırlayarak sürpriz yaptı. İpek Tuzcuoğlu pastayı İlhan Şen ve Erkan Bektaş ile birlikte kesti.

İpek Tuzcuoğlu’na ‘Asmalı Konak’ta rol aldığı oyuncu arkadaşları Özcan Deniz, Goncagül Sunar ve Eylem Yıldız da lansmana gelerek destek verdi.

Kapadokya’da çekilen efsane fenomen dizi için Kapadokya’dan bahseden Özcan Deniz, “Orası acayip bir yer. Oranın büyüsü var. Sonra yine gittim ama değişmiş. Şimdi turistik bir yer haline gelmiş. Orada çekilen bir iş kalitesi ne olursa olsun tutuyor. Bizim diziyle bir coğrafyanın kaderi değişti” açıklamasında bulundu.

Kadınlara karşı davranışlarıyla ilgili özenli davrandığını ve bunun sebebini kadın grubu içinde büyümesi olduğunu anlatan Özcan Deniz, “Ailemin %90’ını kadındı. Kadınlara karşı davranışlarımla ilgili ayrı bir özenim var” dedi.

İpek Tuzcuoğlu, eski rol arkadaşı Özcan Deniz için şu sözleri söyledi: “Özcan Deniz zamansız bir adamdır. Nasıl kadınlarda Ajda Pekkan’sa, erkeklerin zamansız adamı da Özcan Deniz’dir.”