Ana sayfa Dizi Haberleri Kızıl Goncalar dizisi ilk sezon finaline doğru izleyici desteği ile ilerliyor!

Kızıl Goncalar dizisi ilk sezon finaline doğru izleyici desteği ile ilerliyor!

tarafından ker_def

Kızıl Goncalar isimli Now televizyon kanalının iddialı dizisi pazartesi akşamları, reytinglerin bir numaralı yapımı olmayı sürdürüyor. Özcan Deniz ile Özgü Namal ikilisinin başarılı işbirliğinde, etkili bir hikaye ortaya koyan Kızıl Goncalar dizisi, 2023-2024 sezonunun en iyi çıkış yapan işlerinden birisi oldu.

18. bölümü geride kalan ve ilk sezonunun finaline doğru adım adım ilerleyen Kızıl Goncalar dizisine, izleyicilerin desteği de artarak sürüyor.

Dizinin 18. bölüm reytinglerine bakıldığı zaman tüm izleyici gruplarında da artışlar yaşandığı görülüyor. İzlenme oranlarının yavaş yavaş azaldığı, yaz dönemine doğru giriş yapmaya hazırlandığımız bu süreçte Kızıl Goncalar dizisinin reytinglerini artırması, başarısının bir göstergesi olarak yorumlanabilir.

AB ve ABC1 gruplarında çift haneli reytingler elde etmeyi sürdüren ve tüm kişiler kategorisinde de yine çok iyi oranlara ulaşan dizinin birinci sezonunu başarı ile tamamlamasına az kaldı.

Kızıl Goncalar dizisi, yakında ilk sezonunu başarıyla tamamlayacak ama ikinci sezonda da bir hayli iddialı olacağını söylemek yanlış olmayacaktır.